Mosad Napisano 18 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2015 (edytowane) Witajcie, w dniu wczorajszym (17.11.2015), około godziny 19.50-20.00 skradziono mi rower Analog 29 17" marki Cube. Skradziono mi go z klatki schodowej (tak, wiem, sam sobie jestem winien) z bloku przy ulicy Porannej 23, gdzie był przypięty. Jeśli komuś by się obiła o oczy oferta sprzedaży takiego roweru w czasie najbliższego miesiąca-dwóch, proszę o kontakt pod numerem 536 239 001. Nie posiadam żadnego innego zdjęcia poza fotką z mojego instagrama (@allgoodinmyhood) i fotki produktowej. Pozdrawiam, Tomasz Edytowane 18 Listopada 2015 przez Mosad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Septix Napisano 2 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2016 Witam Wpadło mi w oko takie ogłoszenie. Jak dla mnie taka sama rama dziwnie oklejona naklejkami. Wg mnie warto sprawdzić tego sprzedawcę. Dużo osprzętu wymieniono/dodano ale kierownica i sztyca ta sama i wg mnie to nie jest ACID tak jak pisze sprzedawca. http://olx.pl/oferta/cube-acid-dobry-rower-2015-zamiana-CID767-IDc8iIj.html#8bf4debc7e Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paweloko Napisano 4 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2016 Co z rożnym rozmiarem ramy, sprzedawca podaje 21". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artwro Napisano 4 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2016 Rower skradziono wczoraj a na olx są zdjęcia"letnie"Ależ spiskowa teoria,proponuję nie wypisywać głupot. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi