duchwg Napisano 20 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2006 Czesc! Mam pytanie. Otóż: posadam rower Kross Hexagon V4 i czy da się na nim jeżdzić na tylnim kole? Chodzi mi o to czy nadaje się taki rower do takiego triku. Juz tam potrafie co nieco przejechać. Ale jeszcze się uczę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kviki Napisano 20 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2006 Hehe kazdy rower do takiego triku sie nadaje:P Nawet na skladaku mozna:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mody Napisano 20 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2006 Jasne ,ze mozna Ja nawet na starym skladaku z koszykiem probowalem i sie dalo ,ale pozniej mnie przechylilo i lampe tylna na blotniku rozwalilem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szakq Napisano 20 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2006 nie pameitam ktory dokaldnie al jeden z szosowcow startujacy w tour de france na teamowym rowerku robil ten trick wiec jak widac umiejetnosci sie licza nie rower tak powaznie to latwiej bedzie na takim z jak najkrotszymi widelkami ramy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NeO Napisano 20 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2006 Nie ma znaczenia na jakim rowerze robisz. Na każdym da rade. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartekgib Napisano 21 Września 2006 Udostępnij Napisano 21 Września 2006 A ja mam najlepszy rower na świecie. Mój kumpel ma Kone ( nie pamiętam modelu - sztywniak ) i jeżdzi bdb w taki lekkim FR i Streecie. I co .... ? Nieudaje się nawet jemu wheelie na moim rowerze. Już wszyscy moi kumple próbowali, każdym sposobem i ten rower jest nie do opanowania na jednym kole. Albo lecisz na przód, albo na tył. Hamulec mam w miarę dobrze ustawiony ale to nic nie daje. Sprężyna już była i ściśnięta na maxa i była też puszczona. Żadnej poprawy. Mój rower nie ma geometrii .... DOSŁOWNIE !!! Na tym rowerze buuny udaje mi się na jakieś 10 cm. Mój kumpel zrobił max. 17 cm. Na swoim Amstaff'ie robi jakieś 60-65 cm. Czy to może oznaczać, że mając rower do "grawitacji" uda mi się przynajmniej ten buny na poziomie 30 cm ??? Pozdrawiam ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szakq Napisano 21 Września 2006 Udostępnij Napisano 21 Września 2006 mialem kolege ktory na rowerku makro robil buny na 25cm a na normalnym rowerku mtb okolo 30kilku na fullu jest to ze jak nie masz mocnego tlumienia ustawionego to z zawieszenia wybijesz sie ze 20cm wyzej niz normalnie bez problemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Otter Napisano 25 Września 2006 Udostępnij Napisano 25 Września 2006 Na tym rowerze buuny udaje mi się na jakieś 10 cm. Mój kumpel zrobił max. 17 cm. Na swoim Amstaff'ie robi jakieś 60-65 cm. Czy to może oznaczać, że mając rower do "grawitacji" uda mi się przynajmniej ten buny na poziomie 30 cm ??? Pozdrawiam ! Kumpel na swoim Tarponie skacze na jakieś 40cm (wymiataczami nie jesteśmy ) z ramą 19, jak usiadł na moim to miał trudności ze wskoczeniem z jezdni na chodnik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cornelious Napisano 26 Września 2006 Udostępnij Napisano 26 Września 2006 Ja wam powiem szczerze że istnieje taki rower a raczej typ rowerów na których nawet wheelie nie zrobi... odpowiedź prosta:D choppero podobne xD mój kumpel ma taki.... do kitu:P Amor jest taki długi że nawet jeżeli ktoś by na nim wheelie zrobił to by wykosił wszystkie gałęzie nad soba:P PZDRo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szuruburuman Napisano 26 Września 2006 Udostępnij Napisano 26 Września 2006 no i na tandemach może być ciężko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Otter Napisano 30 Września 2006 Udostępnij Napisano 30 Września 2006 Dobra.. to kto zrobi wheelie na tym ? KLIK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ralf Napisano 1 Października 2006 Udostępnij Napisano 1 Października 2006 chyba nie da rady, a wogóle to posmigał bym na takim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
heavy_puchatek Napisano 1 Października 2006 Udostępnij Napisano 1 Października 2006 Widziałem parę dni temu takie bajki 2. Rozmawiałem z gościem co na tym jeździł, podobno super Ale wheelie chyba nie próbował robić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.