Skocz do zawartości

[Wheelie] Jazda na jednym kole.

duchwg

Rekomendowane odpowiedzi

• 1 miesiąc temu...

A ja mam najlepszy rower na świecie. Mój kumpel ma Kone ( nie pamiętam modelu - sztywniak ) i jeżdzi bdb w taki lekkim FR i Streecie. I co .... ? Nieudaje się nawet jemu wheelie na moim rowerze. Już wszyscy moi kumple próbowali, każdym sposobem i ten rower jest nie do opanowania na jednym kole. Albo lecisz na przód, albo na tył. Hamulec mam w miarę dobrze ustawiony ale to nic nie daje. Sprężyna już była i ściśnięta na maxa i była też puszczona. Żadnej poprawy. Mój rower nie ma geometrii .... DOSŁOWNIE !!! Na tym rowerze buuny udaje mi się na jakieś 10 cm. Mój kumpel zrobił max. 17 cm. Na swoim Amstaff'ie robi jakieś 60-65 cm. Czy to może oznaczać, że mając rower do "grawitacji" uda mi się przynajmniej ten buny na poziomie 30 cm ??? Pozdrawiam !

Na tym rowerze buuny udaje mi się na jakieś 10 cm. Mój kumpel zrobił max. 17 cm. Na swoim Amstaff'ie robi jakieś 60-65 cm. Czy to może oznaczać, że mając rower do "grawitacji" uda mi się przynajmniej ten buny na poziomie 30 cm ??? Pozdrawiam !

Kumpel na swoim Tarponie skacze na jakieś 40cm (wymiataczami nie jesteśmy :) ) z ramą 19, jak usiadł na moim to miał trudności ze wskoczeniem z jezdni na chodnik.

Ja wam powiem szczerze że istnieje taki rower a raczej typ rowerów na których nawet wheelie nie zrobi... odpowiedź prosta:D choppero podobne xD

mój kumpel ma taki.... do kitu:P Amor jest taki długi że nawet jeżeli ktoś by na nim wheelie zrobił to by wykosił wszystkie gałęzie nad soba:P PZDRo

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...