Hampfrey Napisano 15 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2015 Cześć. Poszukuję dobrej, zaufanej przechowalnie dla mojego roweru na okres zimowy w Warszawie. Czy macie jakieś doświadczenia w tej kwestii? Proszę o pomoc bo na balkonie nie zostawię roweru na mrozy. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ElDiablo Napisano 15 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2015 Wiem że trybik na Dzielnej ma taką opcję. Doświadczenia jednak nie mam żadnego. Moje 2 kółka stoją/zimują w przedpokoju Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hampfrey Napisano 15 Listopada 2015 Autor Udostępnij Napisano 15 Listopada 2015 Znalazłem przy ul. Waszyngtona i Ostrobramskiej ale nie wiem czy są godne zaufania... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafal_Kolomanski Napisano 23 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2015 Cześć Hampfrey, zapraszam Cię do Więcej Miejsca (www.wiecejmiejsca.pl) - nowej przechowalni rzeczy w Warszawie. Dojeżdżamy do klientów, odbieramy rowery (i nie tylko), przechowujemy i zwracamy po sezonie . Odbiór roweru gratis. Szczegóły na naszej stronie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
c1ach Napisano 28 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2015 Skoro jesteś z Miłosnej, to pod nosem masz Cyklon - nie wierzę, że nie znasz Po latarnią najciemniej. http://www.cyklon.eu/search/label/2.%20ZIMOWA%20PRZECHOWALNIA%20ROWER%C3%93W Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PiotrekJ Napisano 28 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2015 Beat Bike na Goclawiu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Punkxtr Napisano 29 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2015 http://serwisbajka.pl/przechowalnia-rowerow/ Kabaty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kantele Napisano 30 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2015 Dokładnie, Cyklon, Cyklon juhu Nie sprawdzałam akurat tam przechowalni ale wiem, że jest. A poza tym jeszcze Plus na Zamiany (Ursynów) (tu akurat sprawdzałam, jeszcze Ci zrobią w ramach opłaty mycie i przegląd). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iwiniusz Napisano 20 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2015 Zimowe przechowywanie roweru jest jeszcze w bikeatelier na herbsta1. Korzystałem i polecam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarkoZZZZ Napisano 23 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2015 Sprawdiłem jeden z linków - cena za przechowanie 170 zł. Mam duży garaż, mieszkanie dobrze ubezpieczone, więc może otworzę konkurencję za 150 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fawlty Napisano 9 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2016 Nie chce mi się sprawdzać, ale w Airbike'u wołają chyba 20 zł za miesiąc + przegląd za pół ceny wtedy. pzdr Basil Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hampfrey Napisano 9 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2016 Dziekuję za odzew. Ostatecznie powierzyłem sprzęt Trybikowi przy ul. Płowieckiej z przeglądem za 30 zł/m-c. Zdam relację po odbiorze na wiosnę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.