Skocz do zawartości

[Rowery] Rower do DownHill/Enduro do 2tyś

KyKy

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam!

Chce kupić rower do DownHill/Enduro do 2tyś wiem że to bardzo mało jak na rowery tego typu.

Jak na razie to prosze o propozycje! :laugh:

• Mod Team
Napisano

W tej cenie tylko używki. Podaj swój wzrost, żeby było wiadomo jaki rozmiar szukać. No i w sumie się zdecyduj czy DH, czy Enduro, bo to jednak zupełnie inne maszyny. Mocniejsze rowery Enduro dają radę w DH, bez hardcoru, rowery do DH do endurowania się nie nadają.

Napisano

Cannondale Gemini 900 - lekkie DH, Enduro, FR (5780226253) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. specialized enduro expert (5771006435) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Rower DARTMOOR PRIMAL Basic ENDURO AM XC BON 200zł (5694127228) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Rower Enduro/Freeride STEPPENWOLF MARZOCCHI Super (5789231837) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Nic lepszego do 2 tysi nie ma a niewiele ponad to co dałem

Dziekuje, jak bym kupował roweru to bym musiał po niego jechac na drugi koniec polski.

Podaj swój wzrost

Wzrost około 165 - 175 waga: 50kg

Napisano

Nie potrafisz podać wzrostu poprawnie?165-175 co to jest?bez kapelusza i w kapeluszu i gumiakach?skąd mamy wiedzieć z jakich okolic jesteś,to może ty znajdź a my oceniamy?

Napisano

Może już starczy tego - ile może być tematów o tym samym? http://www.forumrowe...c/?do=findComment&comment=1768550

To jest inny temat.

Tam pytam sie czy tamten rower sie nadaje ...

Nie potrafisz podać wzrostu poprawnie?165-175 co to jest?bez kapelusza i w kapeluszu i gumiakach?skąd mamy wiedzieć z jakich okolic jesteś,to może ty znajdź a my oceniamy?

Po prostu dawno sie nie mierzyłem. :laugh:

Napisano

Po prostu dawno sie nie mierzyłem.

Ja też się dawno nie mierzyłem a mimo to wiem że mam 183 cm ! 10 cm to akurat znaczna różnica 

Napisano

To jest inny temat.

Tam pytam sie czy tamten rower sie nadaje ...

Po prostu dawno sie nie mierzyłem. :laugh:

To się po prostu najpierw ogarnij, poproś mamę żeby Cię zmierzyła a wtedy będzie można coś sensownego napisać.

• Mod Team
Napisano

Młodzieniec, który na podstawie jednego filmiku zapragnął uprawiać DH. Zanim zrobisz sobie krzywdę weź przemyśl temat jeszcze raz. Zamykam bo masz niepoważne podejście do tematu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...