jka Napisano 13 Listopada 2015 Napisano 13 Listopada 2015 Sprzedam zestaw jaki sobie skompletowałem buty MTB + Pedały + bloki. Buty Carnac Bermudes SPD (tak pisało w ogłoszeniu) jesień – zima w rozmiarze 41 (26 cm) takie dobre 41. Użyte prze zemnie 5x, 2x z pedałami SPD/platforma z użyciem platformy. 2x z użyciem blokowi 1x z użyciem normalnych pedałów platform. Do tego są pedały SPD PD-M324 srebrne + bloki użyte 4x Cóż okazało się że jazda z blokami SPD w moim wykonaniu do łatwych nie należy 2 dwa wypady i 2 dwie gleby, ta druga dosyć poważna, stąd rezygnacja z tego zestawu. Myślałem że może same buty wykorzystam, jednak nic z tego bo ślizgają mi się na pedałach platformowych. Cena za całość to 225 zł z moją wysyłką. Fotki sprzedawanych przedmiotów. Spody do wysyłki zostaną wyczyszczone Jeżeli kogoś interesowały by jakieś bardziej szczegółowe to mogę zrobić i podesłać na maila. Kontakt ze mną poprzez PW tego forum lub : jka57[at]wp.pl jka
jka Napisano 19 Listopada 2015 Autor Napisano 19 Listopada 2015 Zmiana ceny na 200 zł - z moją wysyłką. jka
jka Napisano 14 Grudnia 2015 Autor Napisano 14 Grudnia 2015 Ktoś prosił o zmierzenie wkładki w bucie to podaję 26,5 cm. jka
jka Napisano 2 Stycznia 2016 Autor Napisano 2 Stycznia 2016 Tak aktualne - i jak pisałem podeszwy wyczyszczone jka
Mod Team anarchy Napisano 9 Stycznia 2016 Mod Team Napisano 9 Stycznia 2016 Temat został usunięty. Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - Przedmiot/y, których dotyczył temat został/y sprzedane/kupione - Autor tematu poprosił o zamknięcie tematu Jeżeli masz jakieś wątpliwości dotyczące usunięcia tematu, skontaktuj się z moderatorem, którego nick widnieje przy tym poście.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.