Skocz do zawartości

[korba + suport] kompatybilność

lenoxs

Rekomendowane odpowiedzi

mam ramę dragstar 14" i korbę Truvativ Hussefelt z tarczami 32 i 22 zęby oraz z rockringiem 5mm. Chcę kupić suport Truvativ Giga Pipe team dh 73E/118. I nie wiem czy będzie pasowała ta długość do hussenfelta bo chcę dokupić drugi rockring zamiast mniejszej zębatki. Proszę powiedzieć czy nic nie będzie ocierało o ramę??

chcę dokupić drugi rockring zamiast mniejszej zębatki. Proszę powiedzieć czy nic nie będzie ocierało o ramę??

nie rozumiem jak zamiast mniejszej zembatki? rockring montuje sie raczej zamiast tej wiekszej:)ale suport do korby bedzie na pewno pasował i niepowinno nic ocierac.

Hehe ciekawa teoria , to ze nia ma mocowania ISCG np nie znaczy ze w ogole nie mozesz zalozyc :)

Np taki PM Socho mocowany jest , zreszta jak wiekszosc , pod suport i suprotem go dokrecasz ze tak powiem , poza niektore maja dodatkowe srubki ktore jakby wbijaja sie w rame zeby napinacz sie nie przesunal.

Chocby moj znajomy ktory ma Draga i PM socho wlasnie.

no właśnie koleś który robi napinacze na zamówienie mówił mi że nie trzeba mieć tego mocowania. Ale na pewno nie będzie się przesywał? Bo mam na oku fajny napinacz boba (link). Co sądzicie o tym napinaczu bo inne kosztują ponad 100zł a ja nie mogę tyle wydać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...