peter Napisano 19 Sierpnia 2006 Napisano 19 Sierpnia 2006 Planuje zakup lampki tylniej i nie bardzo wiem na co sie skusic...w sumie znalazlem cos takiego w necie SIGMA SPORT Micro http://allegro.pl/item121711360_nowe_lampk...uper_cena_.html Ma ktos z tym stycznosc, lampka mozna powiedziec ze wyglada kosmicznie w pozytywnym slowa znaczeniu ale martwi mnie ze w budowie jej jest tylko 1 dioda led + jakas optyka. Tak wiec prosze o opinie
axolotl Napisano 19 Sierpnia 2006 Napisano 19 Sierpnia 2006 Tez chcialem ja kupic ale jak zobaczylem jej swiatlo to odpadlem, wedlug mnie nie jest warta ceny, bardzo slabo swieci. Jedna dioda to za malo.... niestety. Pozdro @ll
skrzynia Napisano 19 Sierpnia 2006 Napisano 19 Sierpnia 2006 A ja jak zobaczyłem jej światło u kumpla to.. ją kupiłem. A raczej komplet - przód i tył Oczywiście nie jest to sprzęt do oświetlania drogi, ale mi chodziło o to, abym po zmroku był widoczny - i tu sprawdza się super. No i komplet z bateriami waży niecałe 40g a do tego są malutkie. Można też przeczepić np do kasku Mam też Mactronica z pięcioma diodami i uważam, że ta Sigma Micro jest wystarczająca.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.