Pegasus Napisano 11 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2015 Witam. Dziś wszedłem sobie na amazona, by sprwadzić czy w ofercie posiadają rowery. W poszukiwaniach znalazłem rowery marki Beiou - wszystkie mają napęd 3x10 Deore, hydrauliczne hamulce Shimano, karbonowe ramy. Te droższe mają wszystkie rurki z karbonu. Cena najwyższych to około 1200 $, czyli prawie 4,800 zł. Najbardziej zadziwiają mnie amorki tych rowerów - firma UDING ( w necie brak info ) - początkowo myślałem że to FOX z Kashimą ale po wejściu w aukcje mocna się zdziwiłem. Temat zakładam z czystej ciekawości, są to chińczyk jak z alibaby czy jednak jest to jakiś markowy produkt? Co to za amortyzatory? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin9 Napisano 11 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2015 Daj link do tego roweru. http://www.forumrowerowe.org/topic/161064-chinskie-podroby-tym-razem-ostrzezenie-dla-potencjalnych-kupujacych/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pegasus Napisano 11 Listopada 2015 Autor Udostępnij Napisano 11 Listopada 2015 sorry, miałem wkleić link ale zapomniałem http://www.amazon.com/gp/product/B00Y2F74QW/ref=s9_simh_gw_g468_i1_r?pf_rd_m=ATVPDKIKX0DER&pf_rd_s=desktop-1&pf_rd_r=103WS9QQNG88C5YVGZP7&pf_rd_t=36701&pf_rd_p=2079475242&pf_rd_i=desktop . Chodzi mi o rowery marki Beiou. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 11 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2015 Jest to fantazyjna kreacja jakiejś chińskiej manufaktury. Oprócz nołnejmów i wszelkich Specializedów, Looków czy innych znanych marek mają też swoje produkty z fajnymi nazwami A co do widelca - Kashima na goleniach bardzo pomarańczowa, Chińczycy nie wymieszali za dobrze pigmentu Co to jest? Coś. Za 1200 dolców plus ewentualne koszty celne masz karbonową ramę i parę rurek, plus jakiś widelec, najtańsze hydrauliki Siemano (o kulawej jakości), dwie przerzutki i manetki Shimano, korbę firmy produkującej graty do marketowców... Wg mnie to nie jest okazja, mimo przeceny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.