fala77 Napisano 11 Listopada 2015 Napisano 11 Listopada 2015 Witam.Ostatnio miałem w ręku klucz jak w temacie.Nawet mi się spodobał.Posiada on skuwacz do łańcucha wiadomo do czego.Zastanowiło mnie natomiast do czego są na nim wycięcia i oznaczenia 0,1,2 i 3.Do czego to służy?
duzy105 Napisano 11 Listopada 2015 Napisano 11 Listopada 2015 Witam Z tego co pamietam to te wciecia sa do krecenia nyplami w kołach. Pozdrawiam Ps. Jezeli sie zastanawiasz nad kupnem tego klucza to moge go polecić. Mam go już ładnych pare lat, nigdy mnie nie zawiódł.
fala77 Napisano 11 Listopada 2015 Autor Napisano 11 Listopada 2015 Witam Z tego co pamietam to te wciecia sa do krecenia nyplami w kołach. Pozdrawiam Ps. Jezeli sie zastanawiasz nad kupnem tego klucza to moge go polecić. Mam go już ładnych pare lat, nigdy mnie nie zawiódł. To jeszcze dopytam jak mam okazje.Jak z rozkowaniem łańcucha?ta "blaszka" że tak powiem wydaje się być trochę małą dźwignią dla całego klucza,trzyma się ją raczej w dwóch palcach przy rozkuwaniu?
duzy105 Napisano 11 Listopada 2015 Napisano 11 Listopada 2015 Powiem tak, ja pomagalem sobie nie raz kombinerkami zeby rozpiąć łańcuch i nic sie z nią nie stalo, narzedzie jest naprawde wytrzymale. Jezeli z latami nie spadla jakosc wykonania to bedzie ci dobrze slużyć
lucass3 Napisano 11 Listopada 2015 Napisano 11 Listopada 2015 Jak na razie raz rozkuwalem, ale samymi rękoma bez problemu poszło
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.