tobo Napisano 22 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2015 Zanabędę jedną sztukę z krótkim i jedną z długim rękawem, obie kompresyjne w rozmiarze L. W stosunku do miejscowych cen i tak będzie sporo taniej. Pomęczę, pewnie dla tych ciuchów będę wyzwaniem, jak zawsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 13 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2015 Zakup dokonany, jedna sztuka na krótko druga na długo, jedna na zimę druga na tropikalne lato Jestem ciekaw na ile zakup okaże się trafiony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Belinda Napisano 14 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2015 Biegam od lat, a w buty Under Armour używam do biegania od 2 miesięcy. http://sporto.com.pl/p/357/3416/under-armour-micro-g-assert-iv-buty-damskie-do-biegania--damskie-buty-bieganie.html I muszę powiedzieć, że zaskoczyły mnie. Kupiłam je bo mam trochę ciuchów Under Armour na siłownię i do biegania, wszystkie te ciuchy poza jednym się sprawdziły. Buty mnie zaskoczyły świetnym trzymaniem stopy, lekkością i amortyzacją. Jak dla mnie to porównywalna marka do Mizuno i New Balance, jeśli chodzi o jakość butów do biegania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wawry Napisano 14 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2015 Zakup dokonany, jedna sztuka na krótko druga na długo, jedna na zimę druga na tropikalne lato Jestem ciekaw na ile zakup okaże się trafiony. Powinieneś być zadowolony, ale napisz gdzie brałeś ...bo coś mówisz, że w dobrej cenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamilo23 Napisano 14 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2015 Sam mam sporo odzieży od UA i złego słowa nie powiem. Nad butami sie też zastanawiam bo moje pumy już się kończą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 14 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2015 Powinieneś być zadowolony, ale napisz gdzie brałeś ...bo coś mówisz, że w dobrej cenie Fajnie gdybym był, bo dla mnie wycieczkowe moczenie się to spory problem i jak do tej pory nic posiadanego nie działa w zbliżeniu do tego co obiecują producenci - czyli sucho bez względu na to co się robi. Kupiłem w sklepie polecanym w tym temacie sewel.pl Można było znaleźć lepsze cenowo oferty ale w różnych sklepach, wolałem w jednym, mimo różnic w cenie. Kupiłem jednego heat geara i jednego cold geara w kolorze czarnym, kompresyjnego, rozmiar L w obu przypadkach. Nie muszę być ściskany, chcę dobrej oddychalności. Najlepszy krótki rękaw jaki mam to Gore Bikewear, najlepszy długi to X-bionic radiactor, ciekawe czy i na ile lepiej będzie działał produkt UA. Najwyżej będę szukał dalej Pierwsze testy najprawdopodobniej pod koniec grudnia. Ciekawe czy poszczególne modele różnią sięy jakością oddychalności, z opisu wynika że chyba nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 23 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2015 Dziś dotarły do mnie koszulki UA, dla przypomnienia krótki i długi rękaw, obie w rozmiarze L i typu compression. Parę spostrzeżeń: 1. Krótki rękaw jest o jeden rozmiar mniejszy niż długi; zakładając że to produkty jednego producenta i jednego typu nie powinno tak być. 2. Gdybym kupił sugerowany przez niektórych rozmiar M to przy wzroście 185 cm, wadze 79 kilogramów, szczupłych ramionach i klatce miałbym problem żeby normalnie oddychać. 3. Krój jest dziwny, "korpus" koszulek zwęża się ku dołowi. Co do funkcjonalności - zobaczymy wkrótce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 2 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2016 Odbyłem dziś pierwszą poważniejszą jazdę w UA. Zestaw: UA krótki rękaw, bluza z roubaix (cieńsza od polara 100), wiatrówka Arcteryx, spodnie krótkie z wkładką i długie ocieplane. Temperatura 4 stopnie plus. Turlałem się zimówką, 44 km. Tempo nie było ostre bo nie mogło być Profil trasy dosyć płaski z kilkoma małymi podjazdami. Zero wiatru, więc walczyć nie musiałem. Prędkość średnia 21 km/h. Koszulka była mocno mokra, bluza też przyciężka od potu. Pozostaje zrobić jeszcze jedno podejście w tych warunkach, ale z długim rękawem zamiast krótkiego i bluzy. Choć od jutra minu 3-5 więc raczej jednak lepszy zestaw taki jak dziś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.