firefly Napisano 9 Listopada 2015 Napisano 9 Listopada 2015 Witam, planowałem ostatnio zmienić kierownicę na prostą, licytowałem na allegro w/w kierownicę licząc na fart I wygrałem za 31 zł. Dzisiaj dotarła, i zauważyłem jak lekkie to pieroństwo jest - zmartwiłem się szczerze mówiąc - jak stoi z wytrzymałością? Dodam, że jeżdżę "miejsko" oraz turystycznie. Mam się czego bać?
gtb Napisano 9 Listopada 2015 Napisano 9 Listopada 2015 Bez obaw , przy tej szerokości nie ma się co bać. Sam od 2 sezonów jeżdżę na 130 gramowej 580 i nic się z nią nie dzieje . PRO to dość dobra marka i nie obawiałbym się o jakość.
gtb Napisano 9 Listopada 2015 Napisano 9 Listopada 2015 Średnia , ale trzymająca jakość , no i co najważniejsze nie trafiasz na wszędobylskie chińskie podróbki jak np. RITCHEY.
empe Napisano 9 Listopada 2015 Napisano 9 Listopada 2015 Trzeba wiedzieć gdzie się robi zakupy. Ten kto wie może być spokojny o podróbki.
Mod Team durnykot Napisano 10 Listopada 2015 Mod Team Napisano 10 Listopada 2015 Od 4 lat mam kierownicę PRO XCR Rizer Carbon ( czyli gięta wersja zwykłego XCRa), jeżdżona wszędzie ,gdzie się da ( od asfaltu po góry ) - zero oznak zużycia i zero problemów. Bardzo dobre wykonanie. Wylicytowana cena jest aż zaskakująco niska- używka?
firefly Napisano 10 Listopada 2015 Autor Napisano 10 Listopada 2015 Tak, używana. A cena chyba taka niska przez to, że licytacja kończyła się we wszystkich świętych
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.