MarvinnQ Napisano 19 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2006 Siema!!! Mam taki model hamulców jak wyżej podany z przodu i mam maly problemik bo nie hamuja za rewelacyjnie!! moze macie jakies domowe sposoby na polepszenie sprawnosci tych hamulców... Pozdrawiam, MarvinnQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szakq Napisano 19 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2006 lepsze klamki z regulacja iloscia ciagnietej linki(dobrze koajrze mam nadzieje ze to linkowe hamulce?jezeli hydro to kiedys slyszalem ze dobre efekty daje wymiana plynu na wyczynowy np do motocykli),dalej wymiana pancerza-moze jest juz brydny(ewentualnie plukanie i smarowanie go),zakup lepszego zestawu linki i pancerza,wymiana tarczy na wieksza,jezeli wczesniej bylo lepiej to moze sa zatluszczone lub brudne(czyli czyszczenie),jezeli sa nowe to poczekac moze sie dotra, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość BikerFG Napisano 20 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2006 podstawowa sprawa - ile km zrobiles na tej tarczy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
specjalized Napisano 22 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2006 idź do sklepu i powiedz że chcesz dobre linki i pancerze (szlifowane teflonowe) jak założysz to już Ci zostaje tylko łagodne poprowadzenie kabli i jeśli nie masz niczego zepsutego w tych hamulcach to powinno być znacznie lepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vito Napisano 23 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2006 A moze ma zacisk zle ustawiony ??? Ja tak mialem na poczatku, a najlepsze, ze w sklepie jak wyjezdzalem powiedzieli, ze wszystko ustawili wlacznie z hamulcami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarvinnQ Napisano 25 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2006 Dzieki!!! Wyczyściłem tarcze, klocki, nasmarowalem linke i przyciełem troszke pancerz i dzialaja dobrze... miliardy razy lepiej niz było ;] Pozdrawiam :030: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.