Sathgart Napisano 8 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2015 Chciałbym w przyszłym roku być w bardzo dobrej formie. Obecny spędziłem na raczej rekreacyjnej jeździe po 50-60km 1-3 razy w tygodniu. Zastanawiam się, co robić obecnie. Pogoda jaka jest każdy widzi - zimno, deszczowo, ciemno. Czy dobrze by było przez te 2-4 tygodnie chodzić 3x na siłownie + 3x uprawiać intensywne marsze w terenie powiedzy każdy po 3h? Nie przepadam za bieganiem i innymi sportami. Mógłbym też zainwestować w odzież i jeździć w każdych warunkach, ale szkoda mi roweru, a drugiego nie mam. Rozważam też zakup trenażera. Tu się natomiast obawiam hałasu, bo mieszkam w bloku. Nie wiem, czy nie przeszkadzałoby to sąsiadom Którą opcję uważacie za najlepszą? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bbc Napisano 9 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2015 Napisz co to dla Ciebie "bardzo dobra forma". Dla jednego bedzie to przejechanie 100km jednego dnia a dla innego trasa Krakow-Hel w dobe i powrot nastepnego dnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team mrmorty Napisano 9 Listopada 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 9 Listopada 2015 Było takich tematów od groma!!!Proszę poszukać zanim założysz nowy temat! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.