Skocz do zawartości

Rower dirt czy enduro

IsXiS

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Potrzebny mi rower do lekkiego enduro do 2000 nie mieszkam w gorach i u mnie nie ma zbyt duzo tras sa tez ale nie ma jakos bardzo wymagajacych i jaki rower lepszy do dirtu czy typowy enduro poradzccie cos

Napisano

Załóz temat w klamrach.

W tej cenie poszukaj po prostu sztywnej ramy z amorem ze skokiem max 180mm, no chyba że ograniczasz się do dirtu to wtedy szukaj dirtówek.

Podrzuć linki to ocenimy

Napisano

Tylko ze ja sie nie bardzo znam chce sie pobawic w enduro i nie wiem nawet czy w tej cenie do enduro cos znajde myslalem nad uzywka

Napisano

Możesz podpytać znajomych, na czym jeżdżą, na pewno też doradzą. Nie wiem  jak dokładnie wyglądają wasze trasy przez co ciężko mi doradzić

Napisano

U nas jako tako to tras nie ma ale nie powie, w okolicach da sie znalezc ladne trasy ale to nie sa takie jak w gorach ja poprostu szukam czegos co mi sie nie rozleci pomiedzy nogami po jednym wypadzie

Napisano

Wybacz, że tak oceniam, ale już trochę czytałem o tym jakich rowerów ludzie potrzebują i wydaje mi się, że zwykły hardtrail ze skokiem powiedzmy 100 mm będzie dla Ciebie idealny.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...