marco1973 Napisano 8 Listopada 2015 Napisano 8 Listopada 2015 (edytowane) dziś pierwszy raz jeździłem na nowym rowerku Grand Canyon AL SLX 8.9 z amortyzatorem Fox 32 Float 29 FIT Terralogic 100mm. tu jest link do opisu amorka http://www.ridefox.com/fox_tech_center/owners_manuals/011/Content/Forks/29er/29_Ftlogicfit.html zastanawia mnie, że pokrętło regulacji od systemu terralogic ma 15 kliknięć - u mnie od zera naliczyłem 13 i ostatnie już do końca bez kliknięcia. jak to jest u Was? poza tym mam pytanko jakie są wasze doświadczenia z tym systemem, jak najbardziej uniwersalnie to ustawić na maratony mtb a jak na zawody XC aby za bardzo nie bujało na podjazdach ale zeby system spełniał swoją rolę. no i jakie ciśnienie ustawić przy wadze 87kg (czyli 192lbs), bo wydaje mi się ze to zalecane (ok. 90PSI) to zdecydowanie za twardy amorek jest... Edytowane 8 Listopada 2015 przez marco1973 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi