miyagipan Napisano 8 Listopada 2015 Napisano 8 Listopada 2015 Witam szukam nowych opon do swojego kandsa maestro 1300 jeżdże na oryginalnych (za godzinę wrzuce zdjęcie) ale zawsze jeździłem na maksymalnym dozwolonym cisnieniu i być może od tego ostatnio mi się rozpruła tylna opona na odcinku może 2-3cm zdrutowałem to podkładką z plastikowej butelki i taśmy zbrojonej ale zastanawiam sie teraz czy dokupić na tył identyczną cst jak mam i zetrzeć obie i dopiero wymienić na dwie nowe czy założyć dwie nowe już teraz. Przechodząc do sedna chcąc teraz kupić dwie nowwe opony nie wiem co wybrać cenowo dobrze zeby to było w przedziale 150-200zł. Jeżdże tylko szosa, szukam czegos na czym by się lżej jeździło i można było bić wysokie ciśnienie
seczuan Napisano 8 Listopada 2015 Napisano 8 Listopada 2015 jeździlem na crossie po asfalcie na oponach Kenda Kwest tanie i dobre oponki
Mod Team durnykot Napisano 8 Listopada 2015 Mod Team Napisano 8 Listopada 2015 Temat usunięty. Powód: - pkt. 2b zasad pisania - brak klamrowego nazewnictwa tematu. Zobacz tutaj, jak założyć poprawnie temat: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/ .
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.