gaznaulicach Napisano 19 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2006 czy do kolarki można "montować" mostki jak do mtb, czy są specjalne. a jeśli są specjalne to czy i tak nie przeszkadza jeśli założę z mtb. i jeszcze pytanie co do kąta - jaki powinien być mniej więcej. i czy średnice rur sterowych są takie same, czy rózne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mess Napisano 19 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2006 hmm, u mnie kat wydaje na oko jakies 2-3 stopnie ponizej fotki, moze ci cos pomoga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość BikerFG Napisano 20 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2006 ja mam mostek z MTB (czyli 25,4) a nie jak jest generalnie zalecany do szosy 25,8, mostek ma chyba 6 stopni ale ja go obrocilem na "-" (podobnie jak mess). pojezdzilem na nim juz sporo i nie ma zadnych problemow. wyglada mniej wiecej tak: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Lookas 46 Napisano 20 Sierpnia 2006 Mod Team Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2006 Można w wielu firmowych kolarkach takie są montowane jak np syntace( f99,f139), ritchey(pro,wcs), boplight/smica to wszystko mostki których moża uzywać w mtb jak i na szosie. Jedyna kwestia to spasowanie tego z odpowiednią kierownicą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gaznaulicach Napisano 21 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2006 czyli nie będzie problemu dzięki za info Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek996 Napisano 21 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2006 hmm, u mnie kat wydaje na oko jakies 2-3 stopnie ponizej fotki, moze ci cos pomoga Mostki Ritcheya maja z natury kat 6 stopni.... Ulegles zludzeniu ,bo linia widelca nie jest przeciez w pionie... POZDROWIENIA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mess Napisano 21 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2006 calkiem mozliwe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.