Pearl Napisano 7 Listopada 2015 Napisano 7 Listopada 2015 Nawet nie wiem jak nazwać ten temat... Mój jak się okazuje niezbyt mądry brat postanowił szlifować deski w garażu w którym stał mój rower. Efekt: na wszystkim była ok 0,5 cm warstwa drewnianego pyłu. Teraz mój rower piszczy nawet wtedy gdy się go prowadzi, hamulce brzmią tak, że zmarli wstają z grobu. W rezultacie nie ma mowy o żadnej jeździe. Co powinnam teraz zrobić? Dobra, wiem, że muszę go umyć ale konkretnie, od czego powinnam zacząć? Czy powinnam rozkręcać piastę, czy na razie lepiej nie?
Buno Napisano 7 Listopada 2015 Napisano 7 Listopada 2015 Zacznij od wyczyszczenia ramy, do tego klocki hamulcowe i obręcze/tarcze, napęd wyczyść i nasmaruj. Powinno przejść, jak nie to pisz dalej co dokładnie piszczy Napisz temat w klamrach (regulamin)
Mod Team durnykot Napisano 7 Listopada 2015 Mod Team Napisano 7 Listopada 2015 Temat usunięty. Powód: - pkt. 2b zasad pisania - brak klamrowego nazewnictwa tematu. Zobacz tutaj, jak założyć poprawnie temat: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/ .
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.