Skocz do zawartości

[Zlot] 8 Oficjalny Zlot FR.org - Masyw Śnieżnika

kyloziom

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

No w końcu udało się dotrzeć do domu.

Zielony ze Śnieżnika i potem wzdłuż granicy to było coś pięknego.

Single w Dolnej Morawie super sprawa, jak wszystko dokończą będzie świetna miejscówka.

Napisano

Mam rozumieć Hanzo, że jeszcze 2 dni pośmigaliście gdzieś po Rychlebach?

Dla mnie Zlot bajka - trasy rewelacyjne, noclegownia gicior. cała reszta jak moi poprzednicy - po prostu super.

Dajcie czas do przyszłego roku, żeby podszkolić podjazdy i będzie już w ogóle malina ;)
Dla każdego wielka piona i do następnego!

Napisano

Dzięki za Całokształt , atmosferę . Żałuje jedynie że nie poznałem się dobrze z większym gronem osób. NA następnym zlocie postanawiam poprawę i przyjeżdżam 2 dni przed :)

ps: Czy tylko mnie tak pogryzły ostatniego dnia te małe muszki? : ]

• Mod Team
Napisano

To samo pytanie cisnęło mi się na usta ;-) tak mnie te france pogryzły, że do wczoraj nie mogłem przestać się drapać.

Wysłane z mojego DRIVE przy użyciu Tapatalka

Napisano

Ja jeszcze od muchy końskiej mam ślady i daje sie we znaki, jedyny minus wyjazdu :/

Wysłane z mojego ASUS_T00J przy użyciu Tapatalka

Napisano
  W dniu 30.06.2016 o 12:05, bardok206 napisał:

Dzięki za Całokształt , atmosferę . Żałuje jedynie że nie poznałem się dobrze z większym gronem osób. NA następnym zlocie postanawiam poprawę i przyjeżdżam 2 dni przed :)

ps: Czy tylko mnie tak pogryzły ostatniego dnia te małe muszki? : ]

Atak był na prawie każdą osobę

• 1 miesiąc temu...
  • Mod Team
Napisano
  W dniu 8.08.2016 o 15:08, BratDalton napisał:

Pytanie, czy jeśli zasubskrybuję ten wątek jest szansa być na bieżąco w temacie kolejnego zlotu? :)

Włącz sobie obserwację całego działu najlepiej, będziesz dostawał powiadomienia (o ile masz włączone w swoich ustawieniach - druga opcja od góry) o każdym nowym temacie:

http://www.forumrowerowe.org/forum/108-zloty-i-imprezy-frorg/

Na górze po prawej :)

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...
Forumrowerowe.org korzysta z plików cookies
Prosimy o zapoznanie się z naszą polityka prywatności, w której informujemy o naszych zaufanych partnerach oraz o tym, czym są pliki cookies, pamięć podręczna przeglądarki, w jakich celach i jak je wykorzystujemy, a także jak nimi zarządzać i czyścić. Klikając 'Zaakceptuj' - wyrażasz zgodzę na korzystanie z pamięci podręcznej przeglądarki - plików cookies i podobnych technologii m.in. w celach marketingowych, umożliwiając jednocześnie wyświetlanie na Twoim urządzeniu reklam dostosowanych do Twoich potrzeb oraz zainteresowań. Zapoznaj się z pełną treścią zgody klikając w link Ustawienia.