Haspary Napisano 5 Listopada 2015 Napisano 5 Listopada 2015 Chce kupic jakis rower górski do jazdy. Rowerem tego typu chcę jeździć po mazowieckich lasach, trochę po asfalcie.Mam 188 cm wzrostu. Wpadł mi w oko uzywany Giant Talon.Czy warto kupować coś takiego? Ile to może być warte?Rama: GIANT XL aluminium na kołach 26" rozmiar 54cm/21"Amortyzator: ROCK SHOX XC30, lockout, 100 mm z blokadą skoku w manetce na kierownicy, regulacją twardości i tłumieniaPrzerzutka przód: Shimano DEOREPrzerzutka tył: Shimano SLXKaseta: Shimano DEOREŁańcuch: Shimano DEOREKorba: Shimano DEOREHamulce: Shimano BR-M447 - hydrauliczne 160/160mmManetki: Shimano DEOREKoła: GIANT, black obręcze dwukomorowe, rozmiar 26"Mostek: GIANT- aluKierownica: GIANT- aluSztyca: GIANT- aluSiodełko: CONNECTWaga: 13,0 kgRower w niemal idealnym stanie
Mod Team mrmorty Napisano 5 Listopada 2015 Mod Team Napisano 5 Listopada 2015 Temat usunięty. Powód: - pkt. 2b zasad pisania - brak klamrowego nazewnictwa tematu. Zobacz tutaj, jak założyć poprawnie temat: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/ .
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.