szaitis Napisano 4 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2015 Witam Chciałabym kupić na prezent kask i bardzo proszę o doradzenie. Dla faceta jeżdżącego głównie po Warszawie, ale zdarza się także wypad po lesie - rower górski. Myślałam o kwocie okoo 200. Znalazłam obecnie w promocji kask: ALPINA KASK MYTHOS DARKSILVER BLACK i mieści się on w tej kwocie którą założyam czy warto? czy ktoś mógłby doradzić inny? Pozdrawiam Ania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dran2 Napisano 4 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2015 bardzo proszę o doradzenie. Nie kupuj kasku na prezent. Jego dobór to bardzo indywidualna sprawa, każdy łeb jest inny. Powiedz mu ze go kochasz i się martwisz to sam sobie kupi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szaitis Napisano 4 Listopada 2015 Autor Udostępnij Napisano 4 Listopada 2015 Kask ma być dla męża, więc nie będzie problemu z ewentualną wymianą. Sęk w tym że chciałam już zaciągnąć do sklepu i się nie udało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hi_all Napisano 4 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2015 Ja osobiście mogę polecić kaski Alpiny. Jeden jest juz ze mną 3 sezon(skid) i zakupiony w tym roku - carpax, córka również posiada kask tej marki. Lekkie i dobrze dopasowane. Posiadają wygodna regulację. Przymierzałem kaski wielu producentów i te najbardziej mi leżą Ale jak kolega napisał to rzecz inwidualna. Ps. Spory wybór Alpiny mają w bikeman przy pl.Zbawiciela. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.