Gość rez Napisano 4 Listopada 2015 Napisano 4 Listopada 2015 Witam Mam taki problem po dłuszej jezdzie rowerem boli mnie lewa ręka. Czy to kwesia dłogości mosta/kierownicy? A może siodełka ? pozdrawaim
Gość uba Napisano 11 Listopada 2015 Napisano 11 Listopada 2015 czy bul jest chwilowy czy boli długo ❓
diarem Napisano 12 Listopada 2015 Napisano 12 Listopada 2015 A gdzie boli? Może masz niewygodne gripy i uciskasz nerw łokciowy ktory powoduje dretwienie i bole reki, kwestia kierownicy tez wchodzi w gre, zależy jaką masz, jakie gięcie wsteczne bo czasami jak jest za małe to nadgarstek jest w nie naturalnej pozycji i też boli
Rove Napisano 17 Listopada 2015 Napisano 17 Listopada 2015 Moim zdaniem pytanie jest zbyt ogóle abyśmy mmogli odpowiedzieć,być może to kwestia złego ułożenia kierownicy,długości mostka- wiele elementów może mieć znaczenie? Jesteś pewien,że nie jest to typowy ból mięśniowy,np po kontuzji?
Pytanie
Gość rez
Witam
Mam taki problem po dłuszej jezdzie rowerem boli mnie lewa ręka.
Czy to kwesia dłogości mosta/kierownicy?
A może siodełka ?
pozdrawaim
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.