MultiEngine Napisano 4 Listopada 2015 Napisano 4 Listopada 2015 Witam, orientuje się może ktoś czy istnieje aplikacja która zapisze trasę (off road) np.20km a przy nastepnym zjezdzie będzie prowadzić po tym samym kursie.
manfred1 Napisano 4 Listopada 2015 Napisano 4 Listopada 2015 Wiem że aplikacja wychodzi najtaniej. Ale ja Ci polecam zegarek np Suunto ambit 3 . Kwota olbrzymia ale to co oferuje ten zegarek to bajka. Po raz pierwszy planuję sobie trasę takimi dróżkami gdzie zwykle bym się już dawno zgubił. Świetna nawigacja. Jak przypniesz zegarek do kierownicy jedzie sie jak po sznurku. Ale pazur to ten zegarek pokazuje np w moich ulubionych Gorcach. Prowadzi idealnie. Dlatego wiem że wydatek znaczny ale dziś nie żałuje ani jednej złotówki. Choć zastanawiałem się prawie rok nad zakupem.
Root Admin Mieciu Napisano 4 Listopada 2015 Root Admin Napisano 4 Listopada 2015 Temat usunięty. Powód: - pkt. 2b zasad pisania - brak klamrowego nazewnictwa tematu. Zobacz tutaj, jak założyć poprawnie temat: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/ .
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.