stawek Napisano 8 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2016 Stan z dzisiejszej nocki: Wieliczka ul. Kościuszki 36 - 3 szt. Tarnobrzeg ul. Sikorskiego 6a - 4 szt. Tarnów ul. Lwowska 45 - 5 szt. Ostrowiec Świętokrzyski Os. Słoneczne 41 - 3 szt. Brzesko ul. Kościuszki 66f - 4 szt., Lublin ul. Lwowska 48 - 3 szt., ul. Grabskiego 1 - 3 szt. Lubaczów ul. Unii Lubelskiej 77 - 3 szt. Rzeszów ul. Krakowska 30b - 7 szt. Gdyby ktoś z ww miejscowości wybierał się po stojak to byłbym bardzo wdzięczny gdyby nabył również dla mnie i mi wysłał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boldwyn Napisano 8 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2016 Jeśli w Wieliczce są nadal dostępne, to chętnie odbiorę osobiście w poniedziałek, ew. wysyłka z innego miejsca jeśli byłby ktoś chętny do pomocy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MacFly2 Napisano 8 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2016 informuję, że artykuł Stojak montażowy do roweru był dostępny w sklepie Nowa Sól ul. Wrocławska 21B - 7 szt.,w dn. 2016-04-08 w momencie otwarcia sklepu. Dziś kupiłem w Nowej Soli, więc powinny być jeszcze. Jakby ktoś z lubuskiego chciał kupić Żary, Żagań, Zielona Góra itd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stawek Napisano 10 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2016 Gdyby co to jestem nadal zainteresowany zakupem tego stojaka gdyby ktoś go nabył w sklepie w swojej okolicy. Oczywiście całe koszty zwrócę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stawek Napisano 12 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2016 Widzę, że nikt mi nie pomoże z zakupem tego stojaka. W takim razie jaki możecie zaproponować do 150zł który moge zamowic przez internet ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.