Marcin9 Napisano 3 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2015 Witam Czy używa ktoś takiego lub podobnego stojak? http://allegro.pl/profex-stojak-serwisowy-do-roweru-naprawczy-i5464554109.html Jak z jego wytrzymałością i stabilnością? Czy może jakiś inny do 100zł polecacie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gtb Napisano 3 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2015 Miałem kiedyś bardzo podobny , ale doprowadzał mnie do szewskiej pasji - w piwnicy mam dość nierówną posadzkę przez co gibał się na wszystkie strony , a i rower nie do końca pewnie na nim leżał. Problemy się skończyły jak kupiłem Lidlowski ( na wiosnę były chyba po 130zł i co jakiś czas się pojawiają ). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel2208 Napisano 3 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2015 Ja również posiadam ten z lidla za 130zł i szczerze polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MMMAAACCC7 Napisano 3 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2015 miałem taki i na swoje szczęście go sprzedałem, idealnie to on się nadaje, ale jak masz sklep i chcesz ładnie prezentować rower za 30k, co do serwisu- nawe łańcucha w spokoju na nim nie wyczyścisz.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin9 Napisano 3 Listopada 2015 Autor Udostępnij Napisano 3 Listopada 2015 W takim razie jaki stojak polecacie? Może być za maks 150zł chociaż wolał bym mniej. Stojak z lidla odpada bo nie chce czekać do wiosny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gtb Napisano 3 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2015 Biednego nie stać na tanie rzeczy , lepiej kupić raz a porządnie . Ten jest podobny do lidlowskiego http://allegro.pl/serwisowy-stojak-rowerowy-mocny-do30kg-skladany-i5760605738.html - wiem że cena 2 razy większa od pierwotnie założonej ,ale lepiej dozbierać trochę grosza i kupić lepszy - kupujesz to na parę lat , a nie na jeden sezon. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
berlo Napisano 4 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2015 A ma ktoś coś takiego: http://allegro.pl/stojak-na-rower-serwis-regulacyjny-regulowany-tani-i5093951489.html Jakieś opinie? Jest tani i bardzo popularny na Allegro, ale czy się sprawdza? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin9 Napisano 4 Listopada 2015 Autor Udostępnij Napisano 4 Listopada 2015 Jest tani i bardzo popularny na Allegro, ale czy się sprawdza? Nadaje się tylko do podstawowych regulacji. Jakieś skomplikowane naprawy ciężko będzie na nim wykonać. Jeśli ma służyć do regulacji przerzutek i postawiania na nim roweru to będzie ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ghost589 Napisano 3 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2016 Witam wszystkich forumowiczów Trochę odświeżę temat. Poszukuje właśnie stojaka rowerowego do czyszczenia łańcucha, regulacji przerzutek i wykonywania drobnych napraw - bo teraz od tego kucania już mnie w krzyżu łamie . Znalazłem coś takiego na allegro: http://allegro.pl/serwisowy-stojak-rowerowy-na-rower-do30kg-skladany-i5148689406.html . Kolega gtb chyba nawet o nim pisał wyżej. Jednak chciałbym jeszcze prosić o opinie innych. Chciałbym, aby był w miarę stabilny. Czy ktoś może posiada taki stojak lub może go polecić. Ewentualnie przyjmę jakieś inne oferty do 250 zł. I jeszcze jedna kwestia czy jak na taki stojak zaczepię rower za ramę, to nie będzie nić przeszkadzało jak pod nią idą linki ?. W sensie czy się nie uszkodzą? Chociaż z tego co czytałem można złapać też za sztyce od siodełka. Proszę o odpowiedź lub ewentualnie jakieś inne oferty Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lucass3 Napisano 3 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2016 W lidlu masz teraz oferte rowerową z wypasionym stojakiem za 139zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stawek Napisano 3 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2016 Wiecie może czy mogę dostać gdzieś przez internet ten stojak z lidla ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lucass3 Napisano 3 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2016 Na olx chyba widziałem jak ludki handlują. Oczywiście drożej niż w sklepie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ghost589 Napisano 4 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2016 Dzięki za odpowiedź. Jednak ten z Lidla odpada bo nie mam w pobliżu tego sklepu. Możecie jeszcze jakieś polecić ze sklepów internetowych. To nic, że będzie droższy od tamtego. Jest mi po prostu potrzebny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vdcmike Napisano 4 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2016 Ten stojak z aledrogo ma wszelkie możliwe łączniki rur oraz łapę zrobione z tworzywa. Do czyszczenia łańcucha to może wystarczy ale do rzeczy bardziej ambitnych to polecałbym jednak coś solidniejszego. Jak złapiesz za sztycę siodła (niektórych rowerów nie wolno, albo wręcz nie da się złapać za ramę w środku ciężkości) i ustawisz rower kołem przednim do góry to wiele z tego stojaka nie zostanie. Z bardziej ambitnych to polecałbym velomana bikestar (składanie upierdliwe bo trzeba mieć solidny pilnik i dopasować kilka elementów, ale to robi się raz, potem cieszymy się mega-stabilnością). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stawek Napisano 6 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2016 Koledzy mam pytanie. Jeśli ten stojak zniknął ze strony lidla to raczej w sklepie go już nie dostanę czy raczej jest dotąd aż zostanie wyprzedany całkowicie ? Sory ale nie robiłem nigdy zakupów w tym sklepie i nie wiem jakie tam mają zasady. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
schwinn0 Napisano 6 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2016 Koledzy mam pytanie. Jeśli ten stojak zniknął ze strony lidla to raczej w sklepie go już nie dostanę czy raczej jest dotąd aż zostanie wyprzedany całkowicie ? Sory ale nie robiłem nigdy zakupów w tym sklepie i nie wiem jakie tam mają zasady. moze jeszcze byc w niektorych sklepach. Najlepiej zadzwonic albo podjechac i sie dowiedziec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
modelarz Napisano 6 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2016 Wszystkie rzeczy z danej oferty są dotąd aż nie zostaną wyprzedane, z tym że wszystko jest wykładane chyba tylko tego dnia którego oferta się zaczyna . Więc to że jest coś na stronie to nie oznacza że jest jeszcze w sklepie. A same stojaki są raczej dość popularne więc pewnie mało gdzie jeszcze zostały. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stawek Napisano 6 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2016 Wielkie dzięki. A macie może doświadczenie jak często pojawiają się u nich te stojaki ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gtb Napisano 6 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2016 Zazwyczaj raz do roku - na wiosnę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stawek Napisano 7 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2016 To niedobrze ;/ Przespałem okazję ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lucass3 Napisano 7 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2016 Dzwoń na infolinię i zapytaj gdzie są jeszcze dostępne. Jakiś dobry forumowicz kupi i Ci wyśle. Dolozysz kasy i kupisz z allegro/olx Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel2208 Napisano 7 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2016 Dokładnie tak jak kolega napisał. Kiedyś też tak zrobiłem, z tym, że napisałem maila i napisali mi gdzie w okolicy jeszcze dostępne są stojaki, a było to już długo po wprowadzeniu ich do oferty Spróbuj, a może jeszcze się gdzieś blisko znajdzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stawek Napisano 7 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2016 Dzięki chłopaki, właśnie tak zrobiłem i dostałem dosłownie 20 sek. temu infomrację, że stojak ten nie jest już dostępny w żadnym sklepie na terenie Krakowa :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mati85 Napisano 7 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2016 W Tarnobrzegu jeszcze jest z 5szt. Ograniczone możliwości Tapatalk... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stawek Napisano 7 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2016 Dzięki ale nie będę specjalnie na TBG jechał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.