Skocz do zawartości

[Stojak Serwisowy] Stojak serwisowy do 100zł

Marcin9

Rekomendowane odpowiedzi

Miałem kiedyś bardzo podobny , ale doprowadzał mnie do szewskiej pasji - w piwnicy mam dość nierówną posadzkę przez co  gibał się na wszystkie strony , a i rower nie do końca pewnie na nim leżał. Problemy się skończyły jak kupiłem Lidlowski ( na wiosnę były chyba po 130zł i co jakiś czas się pojawiają ).

post-114054-0-77454500-1446583794_thumb.jpg

Biednego nie stać na tanie rzeczy , lepiej kupić raz a porządnie . Ten jest podobny do lidlowskiego http://allegro.pl/serwisowy-stojak-rowerowy-mocny-do30kg-skladany-i5760605738.html - wiem że cena 2 razy większa od pierwotnie założonej ,ale lepiej dozbierać trochę grosza i kupić lepszy - kupujesz to na parę lat , a nie na jeden sezon.

Jest tani i bardzo popularny na Allegro, ale czy się sprawdza?
Nadaje się tylko do podstawowych regulacji. Jakieś skomplikowane naprawy ciężko będzie na nim wykonać. Jeśli ma służyć do regulacji przerzutek i postawiania na nim roweru to będzie ok

• 4 miesiące temu...

Witam wszystkich forumowiczów :)

Trochę odświeżę temat. Poszukuje właśnie stojaka rowerowego do czyszczenia łańcucha, regulacji przerzutek i wykonywania drobnych napraw - bo teraz od tego kucania już mnie w krzyżu łamie :).

Znalazłem coś takiego na allegro: http://allegro.pl/serwisowy-stojak-rowerowy-na-rower-do30kg-skladany-i5148689406.html .

Kolega gtb chyba nawet o nim pisał wyżej. Jednak chciałbym jeszcze prosić o opinie innych.

Chciałbym, aby był w miarę stabilny. Czy ktoś może posiada taki stojak lub może go polecić. Ewentualnie przyjmę jakieś inne oferty do 250 zł.

I jeszcze jedna kwestia czy jak na taki stojak zaczepię rower za ramę, to nie będzie nić przeszkadzało jak pod nią idą linki ?. W sensie czy się nie uszkodzą?

Chociaż z tego co czytałem można złapać też za sztyce od siodełka.

Proszę o odpowiedź lub ewentualnie jakieś inne oferty :)

Pozdrawiam.

Ten stojak z aledrogo ma wszelkie możliwe łączniki rur oraz łapę zrobione z tworzywa. Do czyszczenia łańcucha to może wystarczy ale do rzeczy bardziej ambitnych to polecałbym jednak coś solidniejszego. Jak złapiesz za sztycę siodła (niektórych rowerów nie wolno, albo wręcz nie da się złapać za ramę w środku ciężkości) i ustawisz rower kołem przednim do góry to wiele z tego stojaka nie zostanie. Z bardziej ambitnych to polecałbym velomana bikestar (składanie upierdliwe bo trzeba mieć solidny pilnik i dopasować kilka elementów, ale to robi się raz, potem cieszymy się mega-stabilnością).

Koledzy mam pytanie. Jeśli ten stojak zniknął ze strony lidla to raczej w sklepie go już nie dostanę czy raczej jest dotąd aż zostanie wyprzedany całkowicie ?

Sory ale nie robiłem nigdy zakupów w tym sklepie i nie wiem jakie tam mają zasady.

Koledzy mam pytanie. Jeśli ten stojak zniknął ze strony lidla to raczej w sklepie go już nie dostanę czy raczej jest dotąd aż zostanie wyprzedany całkowicie ?

Sory ale nie robiłem nigdy zakupów w tym sklepie i nie wiem jakie tam mają zasady.

moze jeszcze byc w niektorych sklepach. Najlepiej zadzwonic albo podjechac i sie dowiedziec

Wszystkie rzeczy z danej oferty są dotąd aż nie zostaną wyprzedane, z tym że wszystko jest wykładane chyba tylko tego dnia którego oferta się zaczyna . Więc to że jest coś na stronie to nie oznacza że jest jeszcze w sklepie.

A same stojaki są raczej dość popularne więc pewnie mało gdzie jeszcze zostały.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...