mrovka Napisano 3 Listopada 2015 Napisano 3 Listopada 2015 Wczoraj oddalem rower do malego serwisu w sklepie w ktorym go kupilem z mysla wymiany lancucha i kasety W nocy zauwazylem ze mam dobrany lancuch CNHG90011 do 10cio rzedowej XT moze tak to wspolpracowac ze soba na dluzszy czas? czy raczej polecacie specjalnie dedykowany po 10 rzedow -dodam ze dzisiaj po malenkiej regulacji zmieniarki i po 1,5h przejazdce nie zauwazylem zeby jakos cos ze soba nie wspolpracowalo
dran2 Napisano 3 Listopada 2015 Napisano 3 Listopada 2015 Możesz jeździć. Z tym że jest niepotrzebnie droższy wiec pewnie bym się kłócił. Nie pytałeś co Ci tam wsadzą?
mrovka Napisano 3 Listopada 2015 Autor Napisano 3 Listopada 2015 Jak moge jezdzic to juz mnie to uspokaja. W sumie nie sprecyzowalem dokladnie jaki lancuch. Powiedzialem ze maja mi zamienic starego SLX na 10cio rzedowe XT i maja dopasowac mi do tego jakis w miare fajny,lekki lancuch. W takim razie rozumie ze ten lancuch przypasuje do 10cio rzedowej kasety CSM980 11-36.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.