Skocz do zawartości

[olimpiada]Trasa XCO przygotowana na olimpiadę w Rio (2016)

ishi

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Chyba na cyclocrosach / gravelach się tam będą ścigać bo trasa MTB to to nie jest... Taka ścieżka rowerowa z paroma przeszkodami  :woot:

Anita Lipnicka jak stąd do tamtąd...

Napisano

Byłem w Rio i tam nawet zawody DH robią (np. z słynnego wzgórza Corcovado). Jak zobaczyłem ten sztuczne "coś" to się załamałem :(

Ja rozumiem średnio górski Londyn ale Rio ?!!! O_o

Napisano

Osobiście po przegranej walce z Nino o tęczę myślałem, że Julien się odkuje na tej trasie w Rio bo on tak troszkę odstaje technicznie a tutaj orlik jak ta lala. Niestety chyba 4ty dojechał.

Napisano

Na podstawie 1 minutowego zlepka ujęć oceniacie trasę, którą przejeżdża się w około 10min? Do tego wygląda na nieskończoną.

Lepiej obejrzeć całe kółko z zawodów:

IMO dużo lepiej wygląda niż te urywki.

Jak dla mnie wygląda ok. Sztuczna czy naturalna, kwestia gustu, grunt żeby zawodnicy i kibice mieli frajdę.

Napisano

No niby fajnie, ale po kiego czorta oni poukładali tyle tych kamulców wzdłuż trasy? Żeby ktoś sobie łeb rozpłatał? Głupota. Jak nie stanowią przeszkody to ich tam nie powinno być. 

Ogólnie trasa wygląda spoko. Na pewno lepiej niż ta z Igrzysk Europejskich.

Napisano

Wygląda spoko, kamienie działają na wyobraźnię, ale nie tak jak te patyki do trzymania taśmy - na to przy zjeździe można też fajnie polecieć ;p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...