RowerowaPociecha Napisano 31 Października 2015 Udostępnij Napisano 31 Października 2015 Witam wszystkich, planuję zorganizować ze znajomym taki wypad w 2016 w wakacje, albo do Wiednia, albo na Hel, to zostawił bym do waszego wyboru. Chętni pisać, i proponować która opcja lepsza, i wogóle pomysły Co do tego wyjazdu.Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarkoZZZZ Napisano 3 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2015 Jaki rower? Mi pasowałby Hel, ale na MTB nie chciałbym lecieć za szosówką, bo zawału można by dostać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RowerowaPociecha Napisano 3 Listopada 2015 Autor Udostępnij Napisano 3 Listopada 2015 Ja mam MTB więc spokojnie dopasowało by się tempo Trasę już mam więc 5-6 dni będziemy w trójmieście, a dalej na Hel to już w jeden dzień. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarkoZZZZ Napisano 3 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2015 OK. To jestem zainteresowany:) Zawsze marzyła mi się dłuższa trasa ale nie było z kim. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RowerowaPociecha Napisano 3 Listopada 2015 Autor Udostępnij Napisano 3 Listopada 2015 No widzisz. Jedzie nas więc 3 osoby, miejmy nadzieje ze ktos dojdzie i nie wyleci nikt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarkoZZZZ Napisano 3 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2015 Namioty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RowerowaPociecha Napisano 3 Listopada 2015 Autor Udostępnij Napisano 3 Listopada 2015 Myślę że duch przygody wtedy będzie lepszy, więc tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.