roberthd79 Napisano 30 Października 2015 Napisano 30 Października 2015 Ma ktos jakąś mapkę tras na Dalkowskich wzgórzach?na googlemaps jest jakas nordic walking i piesza,a ja szukam troche hardcoru,ostrych podjazdow,zjazdow,a nie lesnych prostych szutrówek. Patrzylem na stravie i jest troche fajnych segmentow zaznaczonych,ale fajnie by bylo jak by byla traska oznaczona sensownie ,zeby sie nie motać po lesie
roberthd79 Napisano 7 Listopada 2015 Autor Napisano 7 Listopada 2015 Konkretnie Dalków i okolice, zrobilem taką traskę: Check out my 28,4 km Ride on Strava: https://www.strava.com/activities/423637795
rmk83 Napisano 7 Listopada 2015 Napisano 7 Listopada 2015 Najwięcej zabawy jest bez wątpienia w Annabrzeskim Wąwozie. Jeśli chcesz konkretnej jazdy to od miejsca gdzie stała kiedyś wieża widokowa, jadąc w prawo, zaczynają się dwa single zrobione typowo dla zabawy. Są na nich hopki, sporo ciasnych zakrętów, naprawdę dużo frajdy. Ew. zjazd/podjazd żółtym pieszym szlakiem na lewo od szczątków wieży. Nachylenie dobrze ponad 30% więc też jest ciekawie. Twoja mapa na stravie jest nieco niedokładna więc ciężko mi powiedzieć, którymi ścieżkami dokładnie jeździłeś ale ogólnie pod Twoje upodobania zjechałeś ją dość dobrze.
roberthd79 Napisano 8 Listopada 2015 Autor Napisano 8 Listopada 2015 Bylem z ekipą rozeznac teren na spokojnie,nowe trasy,bo Obiszowem juz niemal żygam trzeba uważać bardzo,warstwa lisci wyrownała teren na tyle,ze jeden z nas zaliczył niezłą glebe. Wąwóz do przejechania w planie jeszcze raz w kazdym kierunku,ale jak nie bedzie tyle lisci A na te singielki z hopkami wybiore sie sztywniakiem enduro,wiem gdzie mniej wiecej bo jechalismy grzbietem w dół od widokowej
Root Admin Mieciu Napisano 12 Listopada 2015 Root Admin Napisano 12 Listopada 2015 Temat usunięty. Powód: - pkt. 2b zasad pisania - brak klamrowego nazewnictwa tematu. Zobacz tutaj, jak założyć poprawnie temat: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/ .
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.