Skocz do zawartości

[obręcze] Którą obręcz wybrać

kkoko123

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

siema planuje zmienić koła w rowrze i chce je spersonalizować i zbić wagę więc wybór padł na xr 331 lub ztr crest, która obręcz lepiej się nadaje, moja waga to 65kg, and zastostowane do maratony i troche xc.

Napisano

mam xr331 29 cali jak dla mnie są lepszym wyborem niż cresty, za dwie obręcze zapłaciłem z wysyłka z Niemiec (15 euro ) 570 zł w komplecie mamy nyple dt pro lock squorx i podkładki, bez problemu uszczelniają się na mleku .

ważą realnie 381gr, 382 gr moje sztuki 

Napisano

jak sie zdecydujesz na xr331 to koniecznie trzymaj sie tego że do tych obreczy należy użyć nypli dt squorx. Jak będziesz chciał czarne czy czerwone nyple to też szukaj squorxów. Inne nyple alu będą strzelać

Napisano

a mógłbym użyć sprzych DT revolution do XR331, używając nypli squorx bez pro locka, bo czytałem że te szprychy nie idą parą z tymi nyplami

Napisano

mozesz uzyc, aczkolwiek do 29er'a nie sa to najlepsze szprychy, lepiej juz brac dt competition race, niewiele cięższe, a sporo sztywniejsze kola będą

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...