JungleBway Napisano 29 Października 2015 Udostępnij Napisano 29 Października 2015 Witam Ludziska Po kilkunastoletnim pobycie za granicą zawitałem znowu w kraju. Poszukuje ludzi do jeżdżenia i budowania tras DH w okolicach Strzegomia Pozdrawiam!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cox Napisano 29 Października 2015 Udostępnij Napisano 29 Października 2015 No niby jest ta górka w Strzegomiu, ale czy warto się fatygować i budować tam trasę? lepiej inaczej wykorzystać czas i przyjechać do : Wałbrzycha, Szczawna Zdrój czy do Boguszowa na Dzikowiec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JungleBway Napisano 29 Października 2015 Autor Udostępnij Napisano 29 Października 2015 ok w kontakcie !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piter233 Napisano 29 Października 2015 Udostępnij Napisano 29 Października 2015 Budowanie trasy DH w tych okolicach jest lekko bez sensu, o wiele lepiej jeździ się tam w górę i w dół (Czyli XC/Enduro) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JungleBway Napisano 29 Października 2015 Autor Udostępnij Napisano 29 Października 2015 jeśli chodzi o mnie to tylko DH. na krzyżówce jest gdzie budować tylko strasznie blisko osiedle... nie chodzi mi o jakieś super długie szybkie trasy ale coś do poskakania na codzień niedlakeo domu trochę już tego pobudowałem także zapraszam do współpracy na endurakach też idzie fajnie poskakać !!! Pozdro!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.