- 0
[Warszawa i okolice] Hopki do nauki
-
Podobna zawartość
-
- 1 odpowiedź
- 482 wyświetleń
-
[Android] Aplikacja do nauki android uczy bez dotykania telefonu, można połączyć naukę z aktywnością fizyczną.
Przez NotifyWord,
- 0 odpowiedzi
- 626 wyświetleń
-
- 0 odpowiedzi
- 472 wyświetleń
-
- 3 odpowiedzi
- 796 wyświetleń
-
- 0 odpowiedzi
- 1 944 wyświetleń
-
Pytanie
Gość spod lipy
Witajcie.
Po ostatnim wypadzie na Rychlebskie Ścieżki, doszedłem do wniosku, że muszę się w końcu naumieć pokonywać pewne przeszkody "górą" - niemal ciągła jazda na hamulcu, by móc przepompować cały Superflow odbiera połowę frajdy i... zakłóca flow.
I stąd moje pytanie. Kojarzy ktoś może miejscówki lub fragmenty tras w obrębie aglomeracji warszawskiej, na których znajdują się jakieś stoliki czy inne nie za duże hopki? Kiedyś było tego od groma, jednak brak zainteresowania, erozja i deweloperzy skutecznie zniszczyli znane mi lokacje. Została tylko Bartycka, lecz koleżka mi ostatnio doniósł, że została przebudowana i nie sprzyja już tak nowicjuszom.
W internetach ludzie pisali o jakiejś trasie z hopkami w Lasku Bielańskim, ale nie udało mi się tam nigdy trafić. Słyszałem też o niejakich "Małych Siekierkach", jednak to dość stara informacja i nie wiem, gdzie i czy w ogóle jeszcze są.
Za wszelkie, w miarę aktualne wskazówki będę wdzięczny, bo jestem już niemal na etapie pakowania saperki do plecaka i szukania miejsca pod budowę własnej miejscówki.
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.