Maki Napisano 18 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2006 Ile metrów pancerza przychodzi na cały rower, chodzi o przerzutki i hamulce przód i tył Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ralf Napisano 18 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2006 jak składałem rower to wyliczyłem sobie ze potrzeba mi 2,5m, pojechałem do sklepu i koles powiedział ze trzeba ok. 4m :eek: no wiec uznałem ze moze źle zmierzyłem albo coś i kupiłem 4 i dużo mi zostało, 3m powinno spokojnie wystarczyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TocaS Napisano 18 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2006 ....około 180 cm u mnie..... ..a do czego Ci to ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ralf Napisano 18 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2006 hmmm 180cm, lepiej kupic 3m i zostanie troche najwyżej, u mnie bedzie ok. 2.5m Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TocaS Napisano 18 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2006 to chyba zależy też od budowy samej ramy............. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blue Napisano 18 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2006 A nie prosciej zmierzyc te co masz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tooreck Napisano 18 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2006 to ile metrów pancerza schodzi zalezy od konstrukcji przelotek w ramie i od poprowadzenia ich (pancerzy) po ramie. Co rama to jest troche inaczej... U mnie na przykład linki od napędu idą dołem pod suportem i pancerza zużywa się tam tyle co nic. Zmierz te co masz i tyle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin5611 Napisano 19 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2006 W hardtrialach w których montowałem linki wychodziło zazwyczaj miedzy 2 a 2,5m pancerza.. W fullu ze względu na to że np. linka od tylnego hamulca jest tylko i wyłącznie w pancerzu wyszło kolo 4m... :glare: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maki Napisano 19 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2006 No dobra, a czy te linki: http://www.allegro.pl/item118860089_pancer...paragonem_.html To one są jakieś uniwersalne do hamulców i przerzutek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.