humorek Napisano 28 Października 2015 Udostępnij Napisano 28 Października 2015 (edytowane) Witam, Wybrałem się wczoraj na zakończenie sezonu na Rychlebske stezky. No i stało się, zaliczyłem spektakularny upadek. Teraz jestem posiadaczem świeżych obić/zarysowań na górnej goleni widelca. Z tego, co mi wiadomo można pozbyć się rys stosując papier wodny i pastę polerską. Może jest ktoś, kto stosował taką metodę i byłby w stanie udzielić cennych wskazówek. Jeżeli znacie inne sposoby radzenia sobie z tym problemem bardzo chętnie wysłucham wszystkich porad, za które z góry serdecznie dziękuję. Edytowane 28 Października 2015 przez humorek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 28 Października 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 28 Października 2015 Na początek zrób porządne i ostre zdjęcie. Ale wygląda na głębokie sznity. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalekD Napisano 28 Października 2015 Udostępnij Napisano 28 Października 2015 nie pękaj. oddaj amor do dobrego serwisu. tam zetną to takim specjalnym wyżynakiem to co trzeba, nałożą żywicę, wypolerują i będzie git Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
humorek Napisano 28 Października 2015 Autor Udostępnij Napisano 28 Października 2015 Niestety górna rysa jest głęboka i sięga aluminium. Co sądzicie, aby po wypolerowaniu goleni papierem wodnym o gradacji 2500 i usunięciu zadziorów ubytek uzupełnić lakierem bezbarwnym Klar stosowanego do lakierowania karoserii aut? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dran2 Napisano 28 Października 2015 Udostępnij Napisano 28 Października 2015 Nic to nie da. Czym nie zakleisz prędzej czy później się odkruszy i możliwe że wtedy gdy będzie schowany, czyli zostanie ciało obce pod uszczelką. Raczej Wypoleruj tak aby nie szarpał uszczelek i częściej kontroluj czy nie łapie brudu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi