Supr_CK Napisano 13 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2015 Gdzie chcesz jechać na green velo?5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RowerowaPociecha Napisano 13 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2015 Oblegorek choć by, lub można gdzie będzie się podobać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supr_CK Napisano 13 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2015 Wstępnie jestem na tak tylko dopiero kolo południa. Jak pasi to jedziem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RowerowaPociecha Napisano 13 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2015 No to jedziemy, po południu czyli mnie więcej gdzie, i ustalić gdzie się umówimy, np. w lesie na Pakoszu przy MOR-ze można Akurat rano bym się wyspał i po uchwyt do latarki przedniej pojechał, bo kupiłem w biedronce dobry sprzęt do ceny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supr_CK Napisano 13 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2015 Kupiłeś ta latarkę w bidzie? Jak świeci bo sam się zastanawiałem czy warto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RowerowaPociecha Napisano 13 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2015 Warto, 200 metrów jakoś zasięg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seraph Napisano 13 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2015 Świeci tak, że nada się na pozycyjne lub na kask do doświetlania zakrętów i kokpitu najwyżej, ale 6 zł nie pieniądz... Z 200 metrów to ją widać, a nie oświetla - nie mylić pojęć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RowerowaPociecha Napisano 13 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2015 Jakoś + cena + baterie gratis = dobry wybor w tej cenie nie kupisz taniej z zoomem raczej latarki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supr_CK Napisano 13 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2015 Ok jutro zakupie. To umawiamy się o 12 w parku z alejkami kolo fiata Ja mieszkam naprzeciwko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RowerowaPociecha Napisano 13 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2015 Hmm w parku z alejkami czyli? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supr_CK Napisano 13 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2015 Fiat jest przy krakowskiej i naprzeciwko jest park z głowami tu przy wjeździe od Kaczmarka będę czekał. Na priv masz tel do mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RowerowaPociecha Napisano 13 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2015 Okej! W takim razie do zobaczenia. Może ktoś się jeszcze dołączy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supr_CK Napisano 13 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2015 To do jutra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ptachu Napisano 13 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2015 https://www.facebook.com/groups/klub80rowerow.kielce/ Jeśli nie znacie to zapraszam. Dłuższe wycieczki praktycznie w każdą niedzielę. Krótsze dystanse częściej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supr_CK Napisano 14 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2015 Wyjazd udany. Wjało jak to w kieleckim . Momentami było ciężko. Zrobiliśmy 46,5 km. Tempo turystyczne - średnia 19,4 km/h. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GajekL Napisano 14 Listopada 2015 Autor Udostępnij Napisano 14 Listopada 2015 Bardzo dobre tempo Turystyczne nie przekracza 10km/h. Jutro jednak deszcz, i trzeba bedzie czekac na lepsza pogode, a szkoda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supr_CK Napisano 14 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2015 OK. Dla mnie to jest tempo turystyczne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GajekL Napisano 14 Listopada 2015 Autor Udostępnij Napisano 14 Listopada 2015 To jakie dla Ciebie nie jest turystyczne? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supr_CK Napisano 14 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2015 do 10 to z dzieckiem do 20 turystycznie powyżej to już jazdaaaaaaaaaa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GajekL Napisano 14 Listopada 2015 Autor Udostępnij Napisano 14 Listopada 2015 Wszystko zalezy od terenu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supr_CK Napisano 14 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2015 Jasne. Jak jade sam to staram się utrzymywać śrenią 23 -25. Na tym wypadzie @RowerowaPociecha dzielenie starał się trzymać koło i dlatego wyszło nam takie tempo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RowerowaPociecha Napisano 14 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2015 Hehe fajnie było dzięki za wypad, forma pójdzie to i średnie będą lepszę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supr_CK Napisano 14 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2015 Oczywiście ze tak. Jak coś to gdzieś śmigniemy poprawiać formę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RowerowaPociecha Napisano 14 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2015 Pewnie, ja zawsze staram się powyżej 10 km wieczorkami w tygodniu robić, właczam lampki, kamizelka, i jadym, jak poniesie po mieście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supr_CK Napisano 14 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2015 jak tylko pogoda pozwoli to w tygodniu tak 17 - 17#30 możemy pokręcić ze 20 po mieście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.