GajekL Napisano 8 Listopada 2015 Autor Udostępnij Napisano 8 Listopada 2015 Panowie, krotka pilka. Co za tydzien planujecie?? Moze cos by pojezdzil?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RowerowaPociecha Napisano 8 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2015 A gdzie pojezdził by? A we wtorek ten może też Coś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr_dave01 Napisano 8 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2015 Postaram się wam opisać moją trasę. Ale jutro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jahoo84 Napisano 9 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2015 No i gdzie ta trasa???? Dawać bo z chęcią bym pojechał w nowe miejsce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GajekL Napisano 9 Listopada 2015 Autor Udostępnij Napisano 9 Listopada 2015 Musze wezwac wszystkich do tablicy Ktos chetny?? @@jahoo84, @@Piotrek383, @@bardok206, @@seraph, @@Shah, @@Supr_CK, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr_dave01 Napisano 9 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2015 Dziś nie dałem rady opisać. Ja mogę jeździć tylko w niedzielę i czasem sobotę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seraph Napisano 9 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2015 Wstępnie i ostrożnie mogę być chętny na weekend, ale deszcz wam nie będzie przeszkadzał? Jakby ktoś zapomniał jak wygląda las to na rozbudzenie chęci i dowód, że na sztywno też fajnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GajekL Napisano 9 Listopada 2015 Autor Udostępnij Napisano 9 Listopada 2015 Mi pasuje weekend, sbota lub niedziela, kwestia ustalenia. Czekamy na resztę, oraz propozycje trasy. Seraph mysle ze na week nie będzie deszczu, jesli będzie to trzeba odpuścić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bardok206 Napisano 9 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2015 Z mojej strony do samego końca nie będę wiedział czy dam radę. Niestety w ten cały tydzień masz dyżur serwisowy w pracy , więc praktycznie cały czas jestem pod tel itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supr_CK Napisano 10 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2015 Witam Chętny tylko gdzie ??? Miejmy nadzieję, że nie będzie padać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GajekL Napisano 10 Listopada 2015 Autor Udostępnij Napisano 10 Listopada 2015 Hm trzeba by ustalic jakas trase, ja jestem otwarty na wszelakie propozycje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supr_CK Napisano 10 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2015 może start z takiego miejsca aby wszyscy mieli po równo i wtedy coś się wymyśli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelb Napisano 10 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2015 Musze wezwac wszystkich do tablicy Ktos chetny?? @@jahoo84, @@Piotrek383, @@bardok206, @@seraph, @@Shah, @@Supr_CK, Wstępnie dopisuję się do listy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GajekL Napisano 10 Listopada 2015 Autor Udostępnij Napisano 10 Listopada 2015 Kolejny chetny, fajnie Teraz tylko czekac na pogode, no i trasa... @@seraph moze masz juz moze cos zaplanowanego?? @@dr_dave01 co z Twoja trasa?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr_dave01 Napisano 11 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2015 W lato 2015 odbyłem taką oto wycieczkę. Niestety w widełkach wyrwało mi sie kilka szprych z felgi i wróciłem asfaltem przez Wole Jachowa. Nie wiem tylko dlaczego ale mi tam wyszło koło 50km z licznika. http://mapa-turystyczna.pl/route/zxjn Najmilej wspominam odcinek Daleszyce Widełki. Zaskoczyła mnie góra w lesie. Na tym terenie odbywał się jakiś maraton. Widziałem etykietki na drzewach. Podjazd był tak ostry że trzeba wnieść rower ale potem długi zjazd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GajekL Napisano 11 Listopada 2015 Autor Udostępnij Napisano 11 Listopada 2015 Mozna by tez zrobić start z Nowej Slupi i niebieskim do samych Kielc, później z powrotem tylko ze gora, kawałek niebieskiego i czerwonym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seraph Napisano 13 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2015 No i chyba porzeźbione. Ja się muszę jutro stawić w pracy, więc będę miał krótszy asfaltowy wypad, a w niedzielę ma lać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GajekL Napisano 13 Listopada 2015 Autor Udostępnij Napisano 13 Listopada 2015 @@seraph, Mi tez jutro nie pasuje, tylko niedziela, mam taka cicha nadzieje ze jednak nie bedzie padac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jahoo84 Napisano 13 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2015 Ja również odpadam -awaria amora. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supr_CK Napisano 13 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2015 Witam Widzę że wyjazd nieaktualny. Może się uda następnym razem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GajekL Napisano 13 Listopada 2015 Autor Udostępnij Napisano 13 Listopada 2015 Jesli w niedziele nie bedzie padac to dalej aktualny.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supr_CK Napisano 13 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2015 no to czekamy do niedzieli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelb Napisano 13 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2015 Jesli w niedziele nie bedzie padac to dalej aktualny.... Wszystkie prognozy niestety podają, że padać będzie. Ja zawsze przed wyjazdem do Nowej Słupii sprawdzam aktualną pogodę tu: http://www.nowaslupia.pl/kategorie/kamerka3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RowerowaPociecha Napisano 13 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2015 A ktoś może by chciał wyskoczyć jutro na Green Velo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr_dave01 Napisano 13 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2015 A ktoś może by chciał wyskoczyć jutro na Green Velo? Fajny pomysł. Jednak jutro nie dam rady. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.