MIKEZ0R Napisano 26 Października 2015 Udostępnij Napisano 26 Października 2015 Czy na rowerach do spinningu da rade używać butów szosowych czy tylko SPDki ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eazy Napisano 26 Października 2015 Udostępnij Napisano 26 Października 2015 W większości możesz zamontować dowolne pedały i używać odpowiednich do nich butów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fenthin Napisano 26 Października 2015 Udostępnij Napisano 26 Października 2015 Mowa o zajęciach w klubie/na siłowni? Podejdź i zapytaj, jakim sprzętem dysponują. Nikt tu nie ma szklanej kuli. Buty butami, ale dochodzą jeszcze różne systemy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MIKEZ0R Napisano 26 Października 2015 Autor Udostępnij Napisano 26 Października 2015 w sensie na rowerze do spinningu ? siłownia, zajęcia na rowerach typowych do spinningu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jahoo84 Napisano 26 Października 2015 Udostępnij Napisano 26 Października 2015 W trzech siłowniach gdzie trenowałem była możliwość tylko SPD/zwykły but. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 26 Października 2015 Udostępnij Napisano 26 Października 2015 W rowerach spinningowych na siłowniach są często montowane pedały typu kombi spd, czyli platforma z jednej spd mtb z drugiej. Możesz użyć szosowych z adapterem, mocowany do niego jest blok spd mtb. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eazy Napisano 26 Października 2015 Udostępnij Napisano 26 Października 2015 W sumie, jak teraz o tym myślę, to oryginalne pedały od mojego roweru stacjonarnego też są w wersji 'dwustronnej'. Z jednej strony blok pod SPD a z drugiej platforma z noskami (można zdjąć noski, jak używa się SPD). Może to dlatego w siłowniach są tylko takie opcje bo tego typu pedały dołączają do rowerów stacjonarnych? Tak sobie gdybam EDIT: Już mnie tobo ubiegł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ishi Napisano 26 Października 2015 Udostępnij Napisano 26 Października 2015 Ja też na looka nie widziałem. Wszystkie były z SPD. Na takie zajęcia polecam mega tanie, plastikowe i twarde buty spd z Lidla. Mi szkoda szmacić tam normalne buty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MIKEZ0R Napisano 26 Października 2015 Autor Udostępnij Napisano 26 Października 2015 ok dzięki za rady i informację Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.