DiRTJuMPER05 Napisano 25 Października 2015 Napisano 25 Października 2015 Witam, mam pewien problem. Otóż niedawno zakupiłem rower Dartmoor Gamer 26 z amortyzatorami Marzocchi DJ3 rok 2015 bodajże (nie znam się załączam zdjęcie) i chciałbym ustawić twardość / miękkość amortyzacji pod swoją wagę. Z prawej strony jest korek z napisem +/- adjustment a pod nim śruba którą wczoraj kręciłem i w lewo i w prawo ale nie odczuwam żadnej różnicy. Amortyzator chodzi dość ciężko naprawdę muszę się powiesić na kierownicy (65KG) aby troszkę usiadł. Czy to normalne ? Może mi ktoś powiedzieć czy coś pominąłem ? Da rady jakoś je zmiękczyć ? Amorki za 600-700zł a tu taka lipa POMOCY!
Mod Team durnykot Napisano 25 Października 2015 Mod Team Napisano 25 Października 2015 Temat usunięty. Powód: - pkt. 2b zasad pisania - brak klamrowego nazewnictwa tematu. Zobacz tutaj, jak założyć poprawnie temat: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/ .
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.