paul997 Napisano 25 Października 2015 Udostępnij Napisano 25 Października 2015 Czym mogę zastąpić bolec/spinke trzymającą klocki w zacisku hydraulika Deore? Jak dobiorę śrubkę z nakrętką będzie ok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rzezniol Napisano 25 Października 2015 Udostępnij Napisano 25 Października 2015 Drutem, śrubka z nakrętką ? Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eazy Napisano 25 Października 2015 Udostępnij Napisano 25 Października 2015 Jeżeli śrubkę to z nakrętką z wkładką zapobiegającą odkręcaniu się i nie skręcone do końca. Tam musi być luz. Lepszy będzie chyba gruby drut zagięty na końcach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vpablov Napisano 25 Października 2015 Udostępnij Napisano 25 Października 2015 poleć do rowerowego czy innego metalowego i kup Sobie zawleczkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paul997 Napisano 25 Października 2015 Autor Udostępnij Napisano 25 Października 2015 Dzięki, o zachowaniu luzu nie wiedziałem, no to już z górki. Docelowo coś kupię, ale chciałem dzisiaj od ręki załatać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team sznib Napisano 26 Października 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 26 Października 2015 Wystarczy stara/niepotrzebna szprycha tniesz od strony gwintu, uprzednio wyginając na szerokość zawleczki. Montujesz w zacisku i skręcasz nyplem dokręcając śrubokrętem płaskim. Lepszy patent niż ta kiczowata zawleczka seryjnie montowana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi