MartinH Napisano 23 Października 2015 Udostępnij Napisano 23 Października 2015 Jestem poważnie zainteresowany takim kompletem na nowy sezon, rozmiar, który mnie interesuje to 27,5x2,25 wersja TNT. Jak wychodzi szerokość tej opony i wytrzymałość, boczne ścianki i czy góra (bieżnik) jest podatna na rozcięcia? Najlepiej jakbym miał porównanie do Maxxisa z EXO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ishi Napisano 23 Października 2015 Udostępnij Napisano 23 Października 2015 Barzo TNT jeździłem ponad 2 mc w rozmiarze 26x2,25 i zero kapci. Teraz zmieniłem rower na 29er i kontynuuje jazdę na 29x2.25. Porównując do Ikona 3C Exo sprawia pozytywne wrażenie. Lepsza przyczepność, dużo cichsza, opory toczenia na twardym porównywalne, TNT w odróżnieniu do zwykłej zwijki kewlar uszczelnia się rewelacyjnie. Szerokość na obręczy 24mm wew lekko ponad 55mm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roberthd79 Napisano 23 Października 2015 Udostępnij Napisano 23 Października 2015 Gdzie można taką znaleźć w wersji tnt 27,5x2.25? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MartinH Napisano 23 Października 2015 Autor Udostępnij Napisano 23 Października 2015 Cyklomania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ishi Napisano 23 Października 2015 Udostępnij Napisano 23 Października 2015 Na BikeStacji też majo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roberthd79 Napisano 23 Października 2015 Udostępnij Napisano 23 Października 2015 Jutro przetrzepie neta. 2.25 bym kupil na przod,tyl węższą. Po dzisiejszym pchaniu roweru 10km zapadla decyzja o syst.bezdetkowym,a Barzo mialem na oku juz jakis czas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MartinH Napisano 23 Października 2015 Autor Udostępnij Napisano 23 Października 2015 Na BikeStacji też majo... Tylko, że na BS nie wiesz kiedy dojdzie przesyłka, a z Cyklomani masz na drugi dzień Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nugosz Napisano 13 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2015 Witam A czy ktoś ma może doświadczenie z tą oponą po dłuższych dystansach +2000km? Jak ma się sprawa żywotności bieżnika? Zmieniam rower na 29". Rozważam tą opone jako alternatywe dla Onzy Canis. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MokryxD Napisano 13 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2015 Na przodzie zużycie jest niewielkie. Jeżdżę na Barzo z przodu od lipca. Przebieg około 2500km i myślę, że 2gie tyle jest realne bez utraty przyczepności. Na tyle się nie wypowiem, ale raczej zbytniej trwałości nie wróżę, bo opona jest wyraźniej bardziej miękka od Saguaro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.