franek_dziupla Napisano 18 Sierpnia 2006 Napisano 18 Sierpnia 2006 Tutaj pytanie dla trekkerów z naszego forum.... Może ktoś widział internetowe oferty tych kierownic. Szukałem na allegro i w cyclotur.com ale nie ma ich tam nie ma. Może ktoś mi pomoże? Może jakieś oferty z alllegro, które przeoczylem...
celofan Napisano 18 Sierpnia 2006 Napisano 18 Sierpnia 2006 Turystyczna, Trekkingowa, "ósemka"... Można jaśniej? Chodzi o giętą ? Przecież pełno tego w każdym sklepie, tylko nie nazywa się trekkingowa. Niedługo będę zmieniał właśnie w swoim rowerze na prostą.
franek_dziupla Napisano 18 Sierpnia 2006 Autor Napisano 18 Sierpnia 2006 coś takiego. A nawet dokładnie taka. Masz taką na zbyciu? Może się zamienimy... Mam bardzo przyzwoitą "jaskółkę"
celofan Napisano 18 Sierpnia 2006 Napisano 18 Sierpnia 2006 Nie. Na zbyciu jeszcze nie mam bo nową będę miał dopiero pewnie we wtorek. Hmm...Jaskółka ?
franek_dziupla Napisano 18 Sierpnia 2006 Autor Napisano 18 Sierpnia 2006 Nieco o nazwach kierownic TU. Jaskółka, czyli wygięta na poziomie 5-10*. Aha i moja jest o wiele ładniejsza od tamtej. Ale dość ofa może ktoś pomoże?
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.