@lek Napisano 23 Października 2015 Udostępnij Napisano 23 Października 2015 Witam. Jaki będzie odpowiednik tej przerzutki, tylko że posiadający sprzęgło Znalazłem na necie model XT RD-786 GS Shadow+. Dodam, że przerzutka ma współpracować z manetką Sram X-9, ta co mam teraz bez problemu działa, tylko brakuje sprzęgła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaczorak Napisano 23 Października 2015 Udostępnij Napisano 23 Października 2015 Znalazłem na necie model XT RD-786 GS Shadow+. Sam sobie odpowiedziałeś na pytanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@lek Napisano 23 Października 2015 Autor Udostępnij Napisano 23 Października 2015 Chciałem się tylko upewnić, ze będzie działać z manetką Sram X-9 9s, bo taki secik mam u siebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaczorak Napisano 23 Października 2015 Udostępnij Napisano 23 Października 2015 Powinno działać bo te przerzutki mają ten sam system naciągu linki zbliżony do sramowskiego 1:1 Nie będzie to tak pięknie działać jak z dedykowaną manetką ale będzie I rozumiem że kasetę też masz 9s? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@lek Napisano 23 Października 2015 Autor Udostępnij Napisano 23 Października 2015 Tak, kaseta 9s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaczorak Napisano 23 Października 2015 Udostępnij Napisano 23 Października 2015 Będzie działać. Jednak tak jak pisałem wcześniej najlepiej z dedykowaną manetką najlepiej XT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.