sylwu Napisano 22 Października 2015 Udostępnij Napisano 22 Października 2015 witam. opłaca się dać 2500zł za rower Focus Black Forest na kołach 29? sprzedajacy twierdzi że jest to rower z 2015 roku. sprawdzałem na stronie focusa i faktycznie wygląda tak samo tyle że linki idą już w ramie, a u tego którego oglądałem nie. były wersje bez linek w ramie? specyfikacja tego roweru Rama: L-52 cm Widelec: Fox 32 Float 29 Przełożenie: 3x10 Tylna przerzutka: Shimano XT Korba: Shimano Deore Hamulce: Shimano BR-M396, 180mm / 160mm Kierownica: Concept SL, flatbar, 710 mm Opony: Continental Race King 2.2 29R SL Sport Piasta: Concept SL Manetki: Shimano Deore z tego co się orientuję to specyfikacją nie jest chyba zła i chyba cena jest ok, ale wole się upewnić i zapytać Was. i jeszcze jedno czy ten rozmiar ramy bedzie dla mnie dobry? mam 178 i 82 w kroku bede wdzieczny za info Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hi_all Napisano 22 Października 2015 Udostępnij Napisano 22 Października 2015 Za duża rama jak na Twój wzrost. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
modrzew Napisano 22 Października 2015 Udostępnij Napisano 22 Października 2015 Po kuknięciu do internetów widać że są 2 wersje, 2.0 i tańsza 2.0 LTD - oglądałeś zapewne te drugą. Osprzetowo niby fajny, choć jest parę niuansów, tak czy siak rama za dużą o jakieś 2-3” Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi