res888 Napisano 21 Października 2015 Udostępnij Napisano 21 Października 2015 Witam, jestem w posiadaniu ww amortyzatora. Jest to mój pierwszy powietrzy widelec i mam pytanie odnośnie jego pracy. Podczas nagłego docisniecia amortyzator przy ok 7cm klika i zapobiega to dalszemu ugieciu. Czy jest to normalne? Sprzedawca twierdzi ze to jakiś system? Jeżeli zadałem jakieś oczywiste pyt to przepraszam ale jestem tu nowy; ) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 21 Października 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 21 Października 2015 W sensie słychać metaliczny czy tez głuchy stuk ? Przy spuszczeniu powietrza golenie nie chowają sie do spodu ? tak nie powinno być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
res888 Napisano 22 Października 2015 Autor Udostępnij Napisano 22 Października 2015 Głuchy stuk, to tylko się dzieje przy nagłym, mocnym naciśnięciu na kierownice. Podczas zwykłej jazdy pracuje normalnie i chowa się niżej od tych ok 7cm, po spuszczeniu powietrza także chowa się do końca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi