Skocz do zawartości

[Stery] Luzy

Szawas

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam posiadam amortyzator ahead i mam leciutkie luzy spróbowałem dokrecać "grzybka" ale nie da sie juz bardziej tego naciagnac, czy powinny byc lekkie luzy?

Napisano

A czy mostek wystaje trochę ponad rure sterową amortyzatora ? może grzybek zapiera sieo nią bo brakuje podkładki ? Jest jeszcze opcja że śruba wyciąga gwiazdkę z rury sterowej.

Napisano

Własnie kupilem dzisiaj nowa i jest taka dziwna, tamta stara byla peknieta. Mam amortyzator 1 1/8 to obojetnie jaka gwaiazda do tego rozmiaru?

Moze lepiej wymienic cale stery bo ogolnie duzy luz jest tam pod podkladkami i takim plastikiem tam z pol centymetra

Napisano

Nie brakuje Ci jakiegoś elementu? Bez skręcenia sterów owszem luz jest, ale na pewno nie 0,5cm.

Tu masz fotkę co i jak powinno być

przekr%C3%B3j+Ahead.jpg

Swoją drogą, błagam, pisz nieco bardziej zrozumiale:

"Moze lepiej wymienic cale stery bo ogolnie duzy luz jest tam pod podkladkami i takim plastikiem tam z pol centymetra"

Niby wiadomo o co chodzi ale jak się czyta to się słabo robi

Napisano

Rower mam uzywany te miski sa wbite, dostalem tylko podkladki, grzybka, gwiazdke, i ta klape lozyska. Nie wiem moze i czegos brakuje.

Jakie stery polecacie do ramy blockhead?

Napisano

Miski czy łożyska masz nabite? Bo to znaczna różnica. Tak czy inaczej ja polecam coś z oferty Accenta, za 80-100 zł można wyrwać fajne i bardzo lekkie stery.

Napisano

Dawaj zdjęcia, chyba nie do końca wiesz gdzie szukać różnicy ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...