tomekz1991 Napisano 19 Października 2015 Udostępnij Napisano 19 Października 2015 Cześć, które zapięcie będzie lepsze? Czy to drugie (abus) też ma 85 cm długości? Trelock: Zapięcie składane Trelock FS 300 TRIGO - RoweryStylowe.pl Abus: Zapięcie ABUS Ugrip Bordo 5700 - RoweryStylowe.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rowerzysta01 Napisano 19 Października 2015 Udostępnij Napisano 19 Października 2015 @tomekz1991 zapięcia składane nie są zbyt wytrzymałe na próby przecięcia, nieliczne posiadają atesty np Abus 6500 posiada tylko dwie gwiazdki w rankingu ART, tyle samo co abus 51, trelock nie ma w ogóle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomekz1991 Napisano 19 Października 2015 Autor Udostępnij Napisano 19 Października 2015 Ale ja to potrzebuję tylko na zostawienie roweru w miejscu pracy gdzie ryzyko kradzieży z takim zapięciem będzie równe zeru. Nie chcę wozić swojego ciężkiego ulocka i zależy mi na wygodzie w transporcie. Przyda się też gdy wchodze do piekarni na 2-3 minuty i mam rower na oku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 19 Października 2015 Udostępnij Napisano 19 Października 2015 Ja polceam Abus bordo 6000. Na allegrosie uzytkownik Okazjon sprzedaje w dobrej cenie, wlansie od niego mam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomekz1991 Napisano 19 Października 2015 Autor Udostępnij Napisano 19 Października 2015 A w czym 6000 jest lepszy od 5700 ? Ma nieco wyższy wskaźnik w skali Abusa ? Szczerze mówiąc trochę nie mam zaufania do takich allegrowiczów i chyba wolałbym jednak zakup w pewnym sklepie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.