benius Napisano 18 Października 2015 Udostępnij Napisano 18 Października 2015 witam z racje tego ze sezon sie zakonczyl i na maratony MTB trzeba poczekac chcialem uratowac/zachowac resztki formy mozecie polecic jakies miejsce gdzie mozna sie zapisac na takowe zajecia 2 razy w tygodniu? najlepiej Wola/Bemowa lub srodmiescie chodzi mi o to zeby zajecia byly prowadzone przez kogos kto faktycznie jezdzi (nie musi byc MTB) no i zeby poziom byl troche wyzszy niz dla lokalnych gospodyn domowych (bez urazy oczywiscie:)) Tomek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kinder85 Napisano 18 Października 2015 Udostępnij Napisano 18 Października 2015 A czemu już nie będziesz jezdził w terenie ? Czyżbyś był delikatniejszy niż wiele lokalnych gospodyń domowych? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
benius Napisano 18 Października 2015 Autor Udostępnij Napisano 18 Października 2015 dokladnie boje sie ze mnie deszczyk zmoczy i splynie makijaz:) mimo wszyskto prosze o kontruktywne posty T Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ishi Napisano 18 Października 2015 Udostępnij Napisano 18 Października 2015 Zdrofit Żoliborz i zajęcia z J.Trabczyńskim (pon/wt) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radekpe Napisano 18 Października 2015 Udostępnij Napisano 18 Października 2015 Polecam Zdrofit na Wolskiej, zajęcia u Kasi Blajer i Łukasza Jaroszewskiego. Zajęcia fajnie prowadzone, różnorodne( podjazdy, interwały, tempo, symulacje wyścigu, rozciąganie), uczęszczałem w zeszłą zimę i mam nadzieję że w nadchodzącą też skorzystam, a jeśli chodzi o siłownie to crosstraining jest świetny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
benius Napisano 19 Października 2015 Autor Udostępnij Napisano 19 Października 2015 dzieki za info prosze o kolejne rekomendacje T Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vireless Napisano 5 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2015 Zajęcia pana Jacka mogę polecić z czystym sumieniem! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.