benius Napisano 18 Października 2015 Napisano 18 Października 2015 witam z racje tego ze sezon sie zakonczyl i na maratony MTB trzeba poczekac chcialem uratowac/zachowac resztki formy mozecie polecic jakies miejsce gdzie mozna sie zapisac na takowe zajecia 2 razy w tygodniu? najlepiej Wola/Bemowa lub srodmiescie chodzi mi o to zeby zajecia byly prowadzone przez kogos kto faktycznie jezdzi (nie musi byc MTB) no i zeby poziom byl troche wyzszy niz dla lokalnych gospodyn domowych (bez urazy oczywiscie:)) Tomek
kinder85 Napisano 18 Października 2015 Napisano 18 Października 2015 A czemu już nie będziesz jezdził w terenie ? Czyżbyś był delikatniejszy niż wiele lokalnych gospodyń domowych?
benius Napisano 18 Października 2015 Autor Napisano 18 Października 2015 dokladnie boje sie ze mnie deszczyk zmoczy i splynie makijaz:) mimo wszyskto prosze o kontruktywne posty T
ishi Napisano 18 Października 2015 Napisano 18 Października 2015 Zdrofit Żoliborz i zajęcia z J.Trabczyńskim (pon/wt)
Radekpe Napisano 18 Października 2015 Napisano 18 Października 2015 Polecam Zdrofit na Wolskiej, zajęcia u Kasi Blajer i Łukasza Jaroszewskiego. Zajęcia fajnie prowadzone, różnorodne( podjazdy, interwały, tempo, symulacje wyścigu, rozciąganie), uczęszczałem w zeszłą zimę i mam nadzieję że w nadchodzącą też skorzystam, a jeśli chodzi o siłownie to crosstraining jest świetny.
benius Napisano 19 Października 2015 Autor Napisano 19 Października 2015 dzieki za info prosze o kolejne rekomendacje T
vireless Napisano 5 Listopada 2015 Napisano 5 Listopada 2015 Zajęcia pana Jacka mogę polecić z czystym sumieniem!
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.