xnimac Napisano 18 Października 2015 Udostępnij Napisano 18 Października 2015 Cześć. Nigdzie nie mogę znaleźć specyfikacji Canyona Endurace AL 7.0 z 2015 roku. Ktoś ma może? Bo chciałbym wiedzieć czy w modelu 2016 jest cokolwiek innego, albo czy jest w ogóle jakaś różnica którą da się zobaczyć gołym okiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomilondyn Napisano 18 Października 2015 Udostępnij Napisano 18 Października 2015 o to chodzi? http://katalog.bikeworld.pl/2015/web/produkt/rowery/szosowe/canyon/39464/endurace_al_7_0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xnimac Napisano 18 Października 2015 Autor Udostępnij Napisano 18 Października 2015 Tak, dzięki! Sprawa wygląda tak, że mam możliwość zakupu używanego (podobno bardzo krótko) Canyona AL 7.0 model 2016 (!), jednak nie za bardzo ufam, że to 2016 a nie 2015, a przez Internet nie mam jak sprawdzić, dlatego szukam jakichkolwiek różnic. A rower nie posiada dokumentów, więc sprzedawca mi nie udowodni, że to 2016. Trochę podejrzana sprawa, że ktoś sprzedaje miesięczny rower. Proszę o info gdyby ktoś znał jakieś róznice, np inne oznaczenie Ultegry, czy coś w tym stylu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 18 Października 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 18 Października 2015 A rower nie posiada dokumentów, To ja bym sie zainteresował, czy nie "ciepły" Bo się potem możesz bardzo niemiło rozczarować jak "miśki" przy okazji rutynowej kontroli zatrzymają rower i oskarżą Cie o paserstwo... Szacunek... I. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xnimac Napisano 18 Października 2015 Autor Udostępnij Napisano 18 Października 2015 "Zakupiony w Niemczech" i bez gwarancji, więc też mi to przyszło namyśl. Cała zima na szukanie roweru, więc na ten się nie napalam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prz Napisano 19 Października 2015 Udostępnij Napisano 19 Października 2015 Bez papierów bym go nie brał, dlaczego miesięczny rower miałby być be gwarancji? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.