mattom65 Napisano 18 Października 2015 Napisano 18 Października 2015 Witam. Chcialbym sie zapytac Was forumowicze czy rower Limber Tasso VX7 nadawalby sie do xc? Nie chce nim jezdzic po jakis skalach, hopach itp. W gre wchodzi teren lesny i drogi szutrowe. Link do specyfikacji http://www.limber.pl/2015_bike_vx7.php Prosze o opinie dzieki !
Marcin9 Napisano 18 Października 2015 Napisano 18 Października 2015 Was forumowicze czy rower Limber Tasso VX7 nadawalby sie do xc? Nie. Osprzęt słaby, wolnobieg oraz amortyzator który czasem jako nowy ma luzy to nie jest zbyt dobry wybór. Jaki masz budżet? Długość nogi? Wzrost?
mattom65 Napisano 18 Października 2015 Autor Napisano 18 Października 2015 Juz jestem posiadaczem tego roweru. Nie ukrywam bo do kupna sklonila mnie cena bo kupilem go za 800 zl jako nowy. Chcialem tylko poznac opinie:-)
nemo2009 Napisano 18 Października 2015 Napisano 18 Października 2015 Nie ukrywam bo do kupna sklonila mnie cena bo kupilem go za 800 zl jako nowy. Za tę cenę nie ma co wybrzydzać. Zawsze można wymienić,w późniejszym czasie koło,na takie z kasetą 7 rzędową.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.