misiojedzie Napisano 19 Października 2015 Udostępnij Napisano 19 Października 2015 Spróbuj może tu: http://sklep.topprint.com.pl/category.php?id_category=11 Nie są to ciuchy ściągnięte z Chin - szyją na miejscu, choć materiały mogą być z Chin. Ja ich rzeczy nie używałem, nie wiem, jak się sprawdzają, ale w Łodzi sporo osób widuję w ich koszulkach i spodenkach (kiedyś szyli takie niebieskie Discovery, mocno charakterystyczne). Nie wiem też, jak z kupowaniem od nich przez internet, bo siedzibę mają 200 m od mojej roboty i ze 2 razy po prostu tam byłem osobiście. Mówcie co chcecie ale mnie koszulka Grim Reaper osobiście urywa dupę. Zamavianto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iceman150 Napisano 29 Listopada 2015 Autor Udostępnij Napisano 29 Listopada 2015 Panowie/Panie przemyślałem sprawę i jednak skuszę się na zakup butów SPD. Budżet do 300zł. Buty oczywiście do MTB. Co polecicie? Buty będę prawdopodobnie kupował w Bydgoszczy bo w moim mieście wybór marny, a jednak wolałbym but przymierzyć na nogę. także w grę wchodzi oferta Decathlona, centrumrowerowe.pl oraz rowertour.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiojedzie Napisano 29 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2015 shimano m089 pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iceman150 Napisano 29 Listopada 2015 Autor Udostępnij Napisano 29 Listopada 2015 A takie modele jak XC31 i M065 w czym są gorsze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 29 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2015 Mają tylko rzepy, bez klamry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.